Συγκλονιστικά βίντεο από το πλοίο με τους κατοίκους της Εύβοιας Reviewed by Momizat on . Ενώ η πυρκαγιά ήταν ενεργή στην Εύβοια, κάτοικοι της Εύβοιας βρήκαν καταφύγιο στο πλοίο και κυκλοφόρησαν βίντεο που συγκλονίζουν.Τα βίντεο κυκλοφόρησαν στο Ενώ η πυρκαγιά ήταν ενεργή στην Εύβοια, κάτοικοι της Εύβοιας βρήκαν καταφύγιο στο πλοίο και κυκλοφόρησαν βίντεο που συγκλονίζουν.Τα βίντεο κυκλοφόρησαν στο Rating: 0

Συγκλονιστικά βίντεο από το πλοίο με τους κατοίκους της Εύβοιας

Συγκλονιστικά βίντεο από το πλοίο με τους κατοίκους της Εύβοιας

Ενώ η πυρκαγιά ήταν ενεργή στην Εύβοια, κάτοικοι της Εύβοιας βρήκαν καταφύγιο στο πλοίο και κυκλοφόρησαν βίντεο που συγκλονίζουν.
Τα βίντεο κυκλοφόρησαν στο twitter και δείχνουν το μέγεθος της καταστροφής. Σκηνές αποκάλυψης αλλά και απόγνωσης για τους ανθρώπους της περιοχής, τις περιουσίες τους και τη φύση.

Σχόλια (1)

  • K.J.

    Ειδατε τωρα πως ειναι, απ τη μια στιγμη στην αλλη να υποχρεωθεις να παρατησεις το βιος σου, τη δουλεια σου τη ζωη σου και να βρεθεις σε ενα καραβι κυνηγημενος? Χωρις τιποτα? Αυτα να τα σκεφτουμε την επομενη φορα που θα δουμε ανθρωπους απελπισμενους διπλα μας κι ας ειναι απο οπου ναναι!!!

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή