Συγκροτείται αριστερός πόλος για τον Δήμο Καλαμπάκας Reviewed by Momizat on . ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ Οι πόλεις αλλάζουν βίαια φυσιογνωμία. Τα κλειστά καταστήματα , οι έρημοι δρόμοι  και τα συσσίτια χαρακτηρίζουν όλες ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ Οι πόλεις αλλάζουν βίαια φυσιογνωμία. Τα κλειστά καταστήματα , οι έρημοι δρόμοι  και τα συσσίτια χαρακτηρίζουν όλες Rating: 0

Συγκροτείται αριστερός πόλος για τον Δήμο Καλαμπάκας

Συγκροτείται αριστερός πόλος για τον Δήμο Καλαμπάκας

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

Οι πόλεις αλλάζουν βίαια φυσιογνωμία. Τα κλειστά καταστήματα , οι έρημοι δρόμοι  και τα συσσίτια χαρακτηρίζουν όλες τις πόλεις της πατρίδας µας. Και την πόλη µας…
Ζούμε στην εποχή των µνηµονίων. Τα εργασιακά δικαιώματα , οι μισθοί και οι συντάξεις, το περιβάλλον, πλήττονται καίρια. Η ανεργία, και ειδικά η ανεργία των νέων τσακίζει την κοινωνία. Τίποτα δεν μένει όρθιο… Η φασιστική ιδεολογία και συμπεριφορά βρίσκουν πρόσφορο έδαφος να αναπτυχθούν και γίνονται καρκίνωμα για την κοινωνία.
Σφοδρή επίθεση δέχεται και η Τοπική Αυτοδιοίκηση, όπου μειώνονται δραματικά οι πόροι της, σοβαρές υπηρεσίες της ιδιωτικοποιούνται ή καταργούνται µέσω της ένταξής τους στην κινητικότητα και απολύονται οι εργαζόμενοι.
Το μεταπολιτευτικό μοντέλο των πόλεων έφτασε στο τέλος του.
Η πόλη δεν μπορεί πλέον να συνεχίσει µε ηµίµετρα και µπαλώµατα. Μια άλλη πόλη πρέπει να οραµατιστούµε, που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του 21ου αιώνα, μακριά από τις πολιτικές των μνημονίων και του Καλλικράτη.  Οραµατιζόµαστε µια πόλη που ο πολίτης θα συµµετέχει ενεργά στα κοινά, γιατί μόνον έτσι αλλάζει η έκβαση των «μικρών» αλλά και «μεγάλων» αγώνων, µε μορφές και τρόπους συµµετοχής για όλους, τόσο στα θεσμικά όργανα του ∆ήµου, όσο και έξω από αυτά.
Φιλοδοξία µας είναι η δημιουργία σταθερών δεσμών µε την κοινωνία του ∆ήµου µας που αναζητά µια προοδευτική, οικολογική, ριζοσπαστική και μαχητική οπτική, απαλλαγμένη από τον παραγοντισµό, τις πελατειακές σχέσεις, τις πολιτικές αναπηρίες και τους µικροηγεµονισµούς. Καλούμε όλους τους συμπολίτες/συμπολίτισσες, κάθε ενεργό πολίτη, να πάρει µέρος στην κίνησή µας, για να συνδιαµορφώσουµε ένα κοινό πρόγραµµα δράσης και να χαράξουμε µια κοινή πορεία …προς ένα ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΔΗΜΟ, ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΠΝΟΗΣ!!!

ΕΛΑΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ «ΔΙΑΣ» ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2013 ΣΤΙΣ 6:30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή