Συγκροτείται στη Βουλή επιτροπή για τη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών Reviewed by Momizat on . Την απόφαση να συγκροτηθεί ειδική κοινοβουλευτική επιτροπή για το ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων, έλαβε ομόφωνα η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής και πλέον Την απόφαση να συγκροτηθεί ειδική κοινοβουλευτική επιτροπή για το ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων, έλαβε ομόφωνα η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής και πλέον Rating: 0

Συγκροτείται στη Βουλή επιτροπή για τη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών

Συγκροτείται στη Βουλή επιτροπή για τη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών

Την απόφαση να συγκροτηθεί ειδική κοινοβουλευτική επιτροπή για το ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων, έλαβε ομόφωνα η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής και πλέον αναμένεται η τυπική έγκριση της Ολομέλειας.
Αρχικά η πρόταση είχε υποβληθεί το 2012 από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα. Το τελευταίο διάστημα είχε θέσει, επανειλημμένως, ζήτημα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος, ενώ την περασμένη εβδομάδα είχε στείλει επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής, κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη, ζητώντας του να συγκροτηθεί ειδική επιτροπή της Βουλής.
Αντικείμενο των μελών της συγκεκριμένης επιτροπής θα είναι η επεξεργασία όλων των διαθέσιμων στοιχείων που αφορούν στο κρίσιμο ζήτημα των απαιτήσεων της Ελλάδας έναντι της Γερμανίας, προκειμένου να εισηγηθούν στην κυβέρνηση την καλύτερη στρατηγική για την διεκδίκησή τους.

(Πηγή Κίνηση Ενεργοί Πολίτες)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή