Συγχαρητήρια από τον Σύλλογο Φροντιστών Ν. Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Με περηφάνια και χαρά συγχαίρουμε τους μαθητές μας για την επιτυχία τους στις σχολές ΑΕΙ και ΤΕΙ που επέλεξαν. Για άλλη μία χρονιά, η μακρόχρονη φροντιστηριακή Με περηφάνια και χαρά συγχαίρουμε τους μαθητές μας για την επιτυχία τους στις σχολές ΑΕΙ και ΤΕΙ που επέλεξαν. Για άλλη μία χρονιά, η μακρόχρονη φροντιστηριακή Rating: 0

Συγχαρητήρια από τον Σύλλογο Φροντιστών Ν. Τρικάλων

Συγχαρητήρια από τον Σύλλογο Φροντιστών Ν. Τρικάλων

Με περηφάνια και χαρά συγχαίρουμε τους μαθητές μας για την επιτυχία τους στις σχολές ΑΕΙ και ΤΕΙ που επέλεξαν. Για άλλη μία χρονιά, η μακρόχρονη φροντιστηριακή παράδοση στην πόλη μας έδωσε μια νέα γενιά επιστημόνων.

Με όπλα μας τη μεθοδικότητα, τον αυστηρό προγραμματισμό της ύλης, τα οργανωμένα μας φυλλάδια, τη συνεχή αξιολόγηση με τρίωρα κυριακάτικα διαγωνίσματα σε κλίμα Πανελληνίων και τη βαθιά γνώση του συστήματος των εξετάσεων, παρέχουμε στους μαθητές μας τα ισχυρότατα εφόδια που χρειάζονται για να κερδίσουν τη θέση τους στην Ανώτατη και Ανώτερη Εκπαίδευση.

Οι συμπολίτες μας μας εμπιστεύονται και εμείς ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη τους με….μακρείς καταλόγους επιτυχόντων!
Η έναρξη των μαθημάτων για τη νέα σχολική χρονιά θα γίνει την 1η Σεπτεμβρίου 2015 για τους μαθητές του Λυκείου και την 11η Σεπτεμβρίου για τους μαθητές του Γυμνασίου, του ΕΠΑΛ και τους αποφοίτους.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή