Συγχαρητήρια επιστολή Γιώργου Κυρίτση στους επιτυχόντες των Πανεπιστημιακών και Τεχνολογικών Σχολών Reviewed by Momizat on . Αυτές τις μέρες ανταμείβονται για τις θυσίες και τους κόπους τους οι μαθητές και οι μαθήτριες που είδαν τα ονόματά τους στους πίνακες των επιτυχόντων σε όλες τι Αυτές τις μέρες ανταμείβονται για τις θυσίες και τους κόπους τους οι μαθητές και οι μαθήτριες που είδαν τα ονόματά τους στους πίνακες των επιτυχόντων σε όλες τι Rating: 0

Συγχαρητήρια επιστολή Γιώργου Κυρίτση στους επιτυχόντες των Πανεπιστημιακών και Τεχνολογικών Σχολών

Συγχαρητήρια επιστολή Γιώργου Κυρίτση στους επιτυχόντες των Πανεπιστημιακών και Τεχνολογικών Σχολών

Αυτές τις μέρες ανταμείβονται για τις θυσίες και τους κόπους τους οι μαθητές και οι μαθήτριες που είδαν τα ονόματά τους στους πίνακες των επιτυχόντων σε όλες τις σχολές των ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας.
Θα ήθελα λοιπόν να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους επιτυχόντες και στις επιτυχούσες των εξετάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Εύχομαι σε όλους και σε όλες σας ένα όμορφο και καρποφόρο ταξίδι στον κόσμο της έρευνας και της γνώσης. Όσες προσπάθειες καταβάλατε ως τώρα επιβραβεύτηκαν και είναι σίγουρο ότι θα απολαύσετε τον εποικοδομητικό δρόμο που έχετε μπροστά σας.
Όσοι και όσες δεν είχατε αυτή τη φορά τα προσδοκώμενα αποτελέσματα, μην το βάλετε κάτω. Η ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις και δοκιμασίες. Κανείς μας δεν πέτυχε όλα όσα ήθελε με την πρώτη φορά και χωρίς δυσκολίες. Μια ατυχία μπορεί να είναι και η αφορμή για να θέσουμε νέους στόχους.
Στους γονείς όλων των παιδιών θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο για την στήριξη και την υπομονή, για την αγόγγυστη προσφορά τους. Εμείς οι γονείς γνωρίζουμε ότι καμία επιτυχία αλλά και καμία ατυχία δεν είναι μεγαλύτερη από την αγάπη που έχουμε για τα παιδιά μας.
Καλή συνέχεια σε όλους τους νέους και τις νέες μας!

29/8/2014
Γιώργος Κυρίτσης
Βουλευτής Τρικάλων

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή