"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

31.3 C
Trikala

Συγχαρητήρια Κρυσταλλία

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μεγάλη η προσφορά της ΕΦΑ Τρικάλων και της Προϊσταμένης της Κρυσταλλίας Μαντζανά στην προστασία και ανάδειξη της Αγιομετεωρίτικης κληρονομιάς!!

Προϊσταμένη της Εφορίας Αρχαιοτήτων Τρικάλων Κρυσταλλία Μαντζανά είναι φύσει και θέσει ο θεματοφύλακας, που μέσα από την υπηρεσία της αγωνίζεται -κατά γενική ομολογία- με πλήρη αφοσίωση για την προστασία και την ανάδειξη των στοιχείων της τοπικής ιστορίας, της παράδοσης, των πολιτιστικών και πολιτισμικών στοιχείων της περιοχής, ευρισκόμενη συχνά αντιμέτωπη με πολλές δυσκολίες και συγκρούσεις.

Ειδικά για τα ΜΕΤΕΩΡΑ και την Αγιομετεωριτική κληρονομιά, η Κρυσταλλία Μαντζανά έχει προσφέρει όλη την επιστημονική, υπηρεσιακή και προσωπική της ικμάδα, προκειμένου ο ανεκτίμητος πολιτιστικός πλούτος που βρίσκεται στην Θηβαΐδα των ΣΤΑΓΩΝ, τα ΜΕΤΕΩΡΑ, να προστατευθεί, μελετηθεί και αναδειχθεί!!

Δίκαια, λοιπόν, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  κ. Θεόκλητος, αποφάσισε να τιμήσει την κυρία Μαντζανά με το μετάλλιο “ΑΓΙΟΣ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ”, που αποτελεί την μεγαλύτερη τιμητική διάκριση της Μητροπόλεως “ΣΤΑΓΩΝ & ΜΕΤΕΩΡΩΝ”, αναγνωρίζοντας με τον τρόπο αυτό την όλη προσπάθεια και προσφορά της. Πρόκειται για μία αξιέπαινη και καθολικής αποδοχής απόφαση. Γιατί πάντα η προσφορά, έξω και πέρα από τους στενούς υπηρεσιακούς κανόνες, πρέπει να τονίζεται, ειδικά όταν γίνεται μέσα από δυσκολίες και σκόπιμες, κάποιες φορές, αμφισβητήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης