Συγχαρητήρια Νικόλα Reviewed by Momizat on . Μετά το εξαίρετο ρεσιτάλ πιάνου του χαρισματικού Νικόλα Παππά στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης μας στις 2 Ιουνίου, μία μεγάλη επιτυχία του έρχεται να δικαιώσει τ Μετά το εξαίρετο ρεσιτάλ πιάνου του χαρισματικού Νικόλα Παππά στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης μας στις 2 Ιουνίου, μία μεγάλη επιτυχία του έρχεται να δικαιώσει τ Rating: 0

Συγχαρητήρια Νικόλα

Συγχαρητήρια Νικόλα

Μετά το εξαίρετο ρεσιτάλ πιάνου του χαρισματικού Νικόλα Παππά στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης μας στις 2 Ιουνίου, μία μεγάλη επιτυχία του έρχεται να δικαιώσει τους κόπους  και το ταλέντο του.

Ο στόχος του ήταν ευγενής, απαιτητικός και πολύ υψηλός: να σπουδάσει σολιστικό πιάνο σ’ ένα απ´ τα μεγαλύτερα Μουσικά Πανεπιστήμια του κόσμου, το UniversitatMozarteum, στη γενέτειρα του Μότσαρτ, το Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας.

Το επίπεδο αποδείχτηκε πάρα πολύ υψηλό με εξετάσεις  ενώπιον πολυμελούς επιτροπής στο πιάνο,  στη θεωρία μουσικής και στα γερμανικά (γραπτά και προφορικά).

Ο αριθμός  αιτήσεων με υποψήφιους απ όλο τον κόσμο  ήταν τριψήφιος και οι επιτυχόντες μόλις έντεκα(11) στον αριθμό.

Ο Νικόλας, περνώντας τα διάφορα επίπεδα αξιολόγησης, κατάφερε τελικά να είναι ανάμεσα στους 11 επιτυχόντες! και σημειωτέον ο μικρότερος ηλικιακά με πολύ καλές κριτικές και πολύ υψηλή βαθμολογία.

Έτσι, για τα επόμενα πέντε χρόνια έχοντας ήδη εξασφαλίσει δωρεάν  δίδακτρα, θα φοιτά στο UniversitatMozarteum της Αυστρίας.

Οι ευχές μας για καλές σπουδές, υγεία και συνεχή ανοδική πορεία, μαζί με την αγάπη μας, θα τον συνοδεύουν πάντα!

 

Καλή σταδιοδρομία, Νικόλα!

 

Ο σύλλογος διδασκόντων του Μουσικού σχολείου Τρικάλων

 

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή