Συγχαρητήρια , σπουδαία επιτυχία – Το 7ο ΓΕΛ Τρικάλων 8ο στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής!!! Reviewed by Momizat on . Στη δύσκολη αυτή συγκυρία για το σχολείο  μετά την απώλεια που υπέστη, έρχεται μία πραγματικά πολύ μεγάλη επιτυχία από την αποστολή στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομ Στη δύσκολη αυτή συγκυρία για το σχολείο  μετά την απώλεια που υπέστη, έρχεται μία πραγματικά πολύ μεγάλη επιτυχία από την αποστολή στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομ Rating: 0

Συγχαρητήρια , σπουδαία επιτυχία – Το 7ο ΓΕΛ Τρικάλων 8ο στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής!!!

Συγχαρητήρια , σπουδαία επιτυχία – Το 7ο ΓΕΛ Τρικάλων 8ο στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής!!!

Στη δύσκολη αυτή συγκυρία για το σχολείο  μετά την απώλεια που υπέστη, έρχεται μία πραγματικά πολύ μεγάλη επιτυχία από την αποστολή στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ν. Δελχί της Ινδίας. Το σχολείο κατέλαβε την 8η θέση στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής (κατηγορία open Λυκείου).

gel-7

 

Είναι μία πραγματικά ξεχωριστή επιτυχία αφού οι οκτώ πρώτοι κάθε κατηγορίας βραβεύονται ως Ολυμπιονίκες γεγονός που αποτελεί μεγάλη τιμή για το σχολείο  και για την πόλη μας. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους συντελεστές αυτής της επιτυχίας τους μαθητές Γκούμε Λαυρέντιο, Ζιούτο Κωνσταντίνο, Καλαντζή Σωτήριο και Κατσίκα Στέφανο και τους εκπαιδευτικούς κ. Καραγιώργου Ελευθερία (προπονήτρια) και κ. Μπλέκα Κωνσταντίνο (Υποδιευθυντή), που αποτελούσαν και την αποστολή του σχολείου στο Ν. Δελχί.
Πολλά μπράβο σε όλο την ομάδα.

Ανεβάσετε το 7ο Λύκειο Τρικάλων πολύ ψηλά παγκοσμίως!!!

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή