Συγχαρητήρια στους μαθητές του 1ου ΓΕΛ Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος των καθηγητών θα θέλαμε να συγχαρούμε με τον πιο θερμό τρόπο τους μαθητές μας για τις καταπληκτικές επιδόσεις που κατάφεραν! Επιδόσει Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος των καθηγητών θα θέλαμε να συγχαρούμε με τον πιο θερμό τρόπο τους μαθητές μας για τις καταπληκτικές επιδόσεις που κατάφεραν! Επιδόσει Rating: 0

Συγχαρητήρια στους μαθητές του 1ου ΓΕΛ Τρικάλων

1 gel

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος των καθηγητών θα θέλαμε να συγχαρούμε με τον πιο θερμό τρόπο τους μαθητές μας για τις καταπληκτικές επιδόσεις που κατάφεραν!
Επιδόσεις που θα ζήλευαν πολλοί άλλοι αφού κατάφεραν και πάλι να ξεπεράσουν και τον Εθνικό μέσο όρο και να κατατάξουν το σχολείο μας για άλλη μια φορά στα πρώτα της Πόλης μας και της Ελλάδας.
Σε σύνολο 73 μαθητών της Γ τάξης που πήραν μέρος στις Πανελλήνιες εξετάσεις ( χωρίς τους αποφοίτους) αρίστευσαν ( σε σχέση με το βαθμό πρόσβασης) οι παρακάτω:
1. Ράδου Γάτσια Μαίρη 19,42 ( γενικός βαθμός πρόσβασης)
2. Πάλλας Δημήτριος 18,92
3. Τσίγκα Ειρήνη 18,88
4. Τζιάννη Μαρία Ελένη 18,75
5. Κοματσιούλης Χρήστος 18,48
6. Μπαρούτα Μαγδαληνή 18,33
7. Παπαστεργίου Ιωάννης 18,25
8. Κελεπούρη Μαρία 18,17
9. Βαΐου Αικατερίνη 18,03

Αγαπητοί μας τελειόφοιτοι, από αύριο, τα πάντα θα είναι διαφορετικά για σας, εσείς θα παίρνετε τις αποφάσεις για τη ζωή σας, εσείς θα πρέπει να καθορίζετε τη μοίρα σας.
Πιστέψτε στον εαυτό σας και δοκιμάστε. Μόνο αν δοκιμάσετε θα πετύχετε.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή