"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Συγχαρητήρια Delfis Academy TRIKALA

lafarm

Σχετικά άρθρα

 Πολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσε η 1η Αθλητική Γιορτή Κολύμβησης στο Κλειστό Δημοτικό Κολυμβητήριο Τρικάλων. Είναι γεγονός ότι η πρωτοβουλία που ανήκει στον Σύλλογο Delfis Academy TRIKALA θα αποτελέσει κορυφαίο αθλητικό γεγονός στα δρώμενα του υγρού στίβου. Στην αρχή τον αγιασμό τέλεσε ο πρωτοσύγκελος π. Κανίνας και ακολούθησαν χαιρετισμοί από μέλη της διοίκησης, τον αντιδήμαρχο Μιχάλη Λάππα και τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους Στέφανο Βαβύλη και  Θωμά  Μερτσιώτη. Στη συνέχεια οι μικροί κολυμβητές παρουσίασαν την εξοικείωσή τους με το υγρό στοιχείο και τις αποκτηθείσες κολυμβητικές δεξιότητές τους. 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Συγχαρητήρια στην προπονήτρια Νικόλ Μούσιου και την Τάσα Μπλαντή για την επιστημονική τεχνική υποστήριξη του συλλόγου.

Οι μικροί κολυμβητές συμμετείχαν στα αγωνίσματα, έπαιξαν διάφορα παιχνίδια και έλαβαν όλοι αναμνηστικά δωράκια! Παραβρέθηκαν οι παράγοντες, προπονητές, κολυμβητές, γονείς αλλά και φίλοι του συλλόγου, σε μια απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση.

Ο Σύλλογός “ ΔΕΛΦΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΕΡΟΥ ΤΡΙΚΑΛΑ” ιδρύθηκε το 2017.Καλλιεργεί το άθλημα της κολύμβησης καθώς και όλα τα αθλήματα του υγρού στίβου. Πρωταρχικός σκοπός η αγάπη των αθλούμενων για την κολύμβηση και η ενασχόληση μ’αυτήν “ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ”, αλλά και η ανάδειξη αυριανών αθλητών και πρωταθλητών που θα εκπροσωπήσουν επάξια το χώρο και την πόλη μας. Εγγύηση η πολυετής εμπειρία και η αγάπη για το άθλημα της κολύμβησης.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης