Συγχαρητήρια! Reviewed by Momizat on . Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν σήμερα το πρωί και μας τις έστειλε συμπολίτης. Είναι το σημείο στάθμευσης για ΑμεΑ μπροστά από τη ΔΕΥΑΤ. Θυμόμαστε, όταν πραγματοποιή Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν σήμερα το πρωί και μας τις έστειλε συμπολίτης. Είναι το σημείο στάθμευσης για ΑμεΑ μπροστά από τη ΔΕΥΑΤ. Θυμόμαστε, όταν πραγματοποιή Rating: 0

Συγχαρητήρια!

Συγχαρητήρια!

ameaΟι φωτογραφίες τραβήχτηκαν σήμερα το πρωί και μας τις έστειλε συμπολίτης. Είναι το σημείο στάθμευσης για ΑμεΑ μπροστά από τη ΔΕΥΑΤ. Θυμόμαστε, όταν πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την προσβασιμότητα, στις Ιανουαρίου, η Κατερίνα Μπλέτσα είχε ρωτήσει τον Δήμαρχο:
– Κι αν θέλω να πληρώσω τη ΔΕΥΑΤ, τι θα κάνω;
– Δεν θα την πληρώσεις, απάντησε ο Δήμαρχος.
Πάντως, οι συγκεκριμένοι οδηγοί όχι μόνο δεν πήραν χαμπάρι το ζήτημα με τα ΑμεΑ, αλλά φροντίζουν (ο ένας από αυτούς) να το επιδεικνύουν με το κάθετο παρκάρισμα. Να γιατί έδωσαν όλοι μπράβο στον Μπουτάρη. Να γιατί η υπόθεση με τον σεβασμό του δημόσιου χώρου δεν είναι μόνο θέμα αστυνόμευσης, αλλά πρώτα και κύρια, σεβασμού στον εαυτό μας και στους άλλους, καθώς και Παιδείας.
Θανάσης Μιχαλάκης

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή