Συγχαρητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστου Μιχαλάκη για την επιτυχία της ομάδας Κ19 του Α.Ο Τρίκαλα Reviewed by Momizat on .     Αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα ποδοσφαίρου Κ19 του Α.Ο. Τρίκαλα που με την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πρωτάθλημα της Football League των Νέων προέβαλ     Αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα ποδοσφαίρου Κ19 του Α.Ο. Τρίκαλα που με την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πρωτάθλημα της Football League των Νέων προέβαλ Rating: 0

Συγχαρητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστου Μιχαλάκη για την επιτυχία της ομάδας Κ19 του Α.Ο Τρίκαλα

Συγχαρητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστου Μιχαλάκη για την επιτυχία της ομάδας Κ19 του Α.Ο Τρίκαλα

 

 

Αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα ποδοσφαίρου Κ19 του Α.Ο. Τρίκαλα που με την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πρωτάθλημα της Football League των Νέων προέβαλε τα αθλητικά ιδεώδη και ανέβασε τον τρικαλινό αθλητισμό για άλλη μια φορά ψηλά.

Συγχαρητήρια στη διοίκηση και στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας που έφτασαν την Κ19 στην κορυφή και ανέδειξαν τα νέα ταλέντα του τρικαλινού ποδοσφαίρου βάζοντας τα θεμέλια για μελλοντικές μεγάλες επιτυχίες.

Μπράβο στα νέα αυτά παιδιά που αήττητα μέχρι τον τελικό έδειξαν τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες , το πείσμα τους και την αφοσίωσή τους διακρινόμενα σε ένα δυνατό πρωτάθλημα.

Περιμένουμε πολλά από εσάς.

mixalakis

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή