"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Συγχαρητήριο μήνυμα του Μ. Ταμήλου στους εκλεγέντες στην ΠΕΔ Θεσσαλίας

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος συγχαίρει τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της ΠΕΔ Θεσσαλίας κ. Γεώργιο Κωτσό για την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε στις σημερινές εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών οργάνων της ΠΕΔ Θεσσαλίας.

Ο κ. Ταμήλος συγχαίρει επίσης όλους του Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο «Αδέσμευτο Αυτοδιοικητικό Κίνημα Θεσσαλίας» και εκλέχθηκαν στο Δ.Σ. της ΠΕΔ Θεσσαλίας αλλά και ως εκπρόσωποι της ΠΕΔ Θεσσαλίας στην ΚΕΔΕ.

Στις σημερινές εκλογές είναι πρωτοφανές αλλά και ιδιαίτερα σημαντικό ότι εκλέχθηκαν όλοι οι υποψήφιοι που έθεσαν υποψηφιότητα και προέρχονταν από το Νομό Τρικάλων, με αποτέλεσμα να υπάρχει ισχυρή εκπροσώπηση των Τρικάλων στην ΠΕΔ Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα εκλέχθηκαν στο Δ.Σ. της ΠΕΔ Θεσσαλίας και οι τρεις Δήμαρχοι του Νομού Τρικάλων κ.κ Παπαστεργίου, Μαράβας και Μεριβάκης καθώς και ο Δημοτικός Σύμβουλος Φαρκαδόνας κ. Αγγέλης. Επίσης εκλέχθηκαν ως εκπρόσωποι στην ΚΕΔΕ, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Χρήστος Αναστασίου, Ιωάννης Παπαπούλιος & Κώστας Ψύχος, ενώ στο Εποπτικό Συμβούλιο εκλέχθηκε ο κ. Κώστας Κουφογάζος.

Ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Ταμήλος ως παλιός αυτοδιοικητικός, αισθάνεται δικαιωμένος για την εκλογή του Δήμαρχου Μουζακίου κ. Κωτσού στην Προεδρία της ΠΕΔ Θεσσαλίας αλλά και για την εκλογή των Τρικαλινών μελών του Δ.Σ. της ΠΕΔ, διότι εκτιμά τις ικανότητες των προσώπων αλλά και τη διάθεση προσφοράς που διακρίνει τα αυτοδιοικητικά αυτά στελέχη, τα οποία έχουν τα φόντα και τις γνώσεις για φέρουν ένα καλύτερο αύριο για την τοπική αυτοδιοίκηση στην περιοχή της Θεσσαλίας.

Από το Πολιτικό Γραφείο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης