Συγχαρητήριο μήνυμα Χρήστου Μιχαλάκη Reviewed by Momizat on . Απέναντι σε πρωτόγνωρες συνθήκες, απέναντι στα προβλήματα που δημιούργησε η πανδημία οι Τρικαλινοί μαθητές αποδεικνύουν πως το μέλλον του τόπου μας, βρίσκεται σ Απέναντι σε πρωτόγνωρες συνθήκες, απέναντι στα προβλήματα που δημιούργησε η πανδημία οι Τρικαλινοί μαθητές αποδεικνύουν πως το μέλλον του τόπου μας, βρίσκεται σ Rating: 0

Συγχαρητήριο μήνυμα Χρήστου Μιχαλάκη

Συγχαρητήριο μήνυμα Χρήστου Μιχαλάκη

Απέναντι σε πρωτόγνωρες συνθήκες, απέναντι στα προβλήματα που δημιούργησε η πανδημία οι Τρικαλινοί μαθητές αποδεικνύουν πως το μέλλον του τόπου μας, βρίσκεται σε καλά χέρια.

Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους μαθητές που μέσα από την σκληρή δουλειά κατάφεραν να εισαχθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Όλοι εμείς θα βρισκόμαστε δίπλα τους, για να συνδράμουμε στην προσπάθειά τους και, γιατί όχι, να βοηθήσουμε στην διαχρονική προσπάθεια της νεολαίας μας για μία καλύτερη κοινωνία.

Άξιοι συγχαρητηρίων και οι γονείς των μαθητών, που κάνουν και θα κάνουν ότι είναι
απαραίτητο, ξεπερνώντας πολλές φορές «το μέτρο του δυνατού», για το μέλλον των
παιδιών τους, αλλά και την εκπαιδευτική κοινότητα που παρά τις όποιες δυσκολίες
έδωσε με επιτυχία την «μάχη» της γνώσης.

Όμως, δεν μπορώ να μην απευθυνθώ και σε εκείνους τους μαθητές που δεν
κατάφεραν να εισέλθουν σε κάποια σχολή, αλλά και σε όσους δεν εισήλθαν στην
σχολή που έθεσαν ως πρώτο στόχο.

Ξέρουν πολύ καλά πως το μέλλον τους δεν
σταματά μέσα από την διαδικασία των Πανελληνίων Εξετάσεων. Είναι στο χέρι τους
να καθορίσουν το μέλλον τους και είμαι βέβαιος πως θα το πράξουν με επιτυχία.

Η νέα γενιά, το μέλλον μας, έχει γερές βάσεις και μας δίνει ελπίδα για μία καλύτερη επόμενη μέρα.

Χρήστος Μιχαλάκης
Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων

Σχόλια (4)

 • ΠΟΛΙΤΗΣ

  Μιχαλάκη δεν ξέρω αν κατάλαβες τι ακριβώς έκανε η Ν.Δ, ο Μητσοτάκης, η Κεραμέως και η φανατισμένη Παπακώστα στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις? Κατέστρεψαν τα όνειρα των παιδιών μας.

  Απάντηση
  • TRIKALINOS

   Ναι, το όνειρο του αδιάβαστου να τον παρκάρουμε σε μια σχολή για μερικά χρόνια, με έξοδα της οικογένειας του και του κράτους, πριν κάνει μετά εγγραφή στο ταμείο ανεργίας. Μοντέλο Ανάπτυξης οι γκαρσονιέρες, τα καφέ και τα σουβλάκια ως τζίρος σε μια επαρχιακή πόλη…

   Απάντηση
 • nemesis

  Δεν φανταζομαι να εχετε αυταπατες… Μοχλος της κυβερνητικης πολιτικης ειναι και κατα μια εννοια και συνεργος. Μην διαχωριζουμε προσωπα απο πολιτικες!! Κι ο Σκρεκας κι ο Λιουτας κι ολοι τους μαζι τα ψηφισαν!!!

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή