Συγχωνεύουν σχολείο στα Τρίκαλα, αλλά αυτό επιμένει να δημιουργεί Reviewed by Momizat on . Μπορεί να το συγχωνεύουν, αλλά οι δάσκαλοι και οι μαθητές δείχνουν, τι σημαίνει εκπαιδευση. Ο λόγος για το 32ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων, το οποίο συμπεριλαμβάν Μπορεί να το συγχωνεύουν, αλλά οι δάσκαλοι και οι μαθητές δείχνουν, τι σημαίνει εκπαιδευση. Ο λόγος για το 32ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων, το οποίο συμπεριλαμβάν Rating: 0

Συγχωνεύουν σχολείο στα Τρίκαλα, αλλά αυτό επιμένει να δημιουργεί

Συγχωνεύουν σχολείο στα Τρίκαλα, αλλά αυτό επιμένει να δημιουργεί

Μπορεί να το συγχωνεύουν, αλλά οι δάσκαλοι και οι μαθητές δείχνουν, τι σημαίνει εκπαιδευση. Ο λόγος για το 32ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων, το οποίο συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των προς συγχώνευση σχολείων (λογικά,  με το 3ο, με το οποίο συστεγάζονται).
Για να αποδείξουν, όμως, οι συντελεστές της λειτουργίας του και οι ίδιοι οι μαθητές, ότι εκπαίδευση δεν είναι αριθμοί, διοργανώνουν εκδήλωση. Συγκεκριμένα, η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές του 32ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων διοργανώνουν την Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014 στις 20.00 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων εκδήλωση με το θεατρικό έργο «Ένα δέντρο στην αυλή μας» της Μαρούλας Κλίαφα και το μουσικό έργο «Θεσσαλικός  Κύκλος» των Βίρβου – Μαρκόπουλου.
Ο,τι καλύτερο δηλαδή: και θέατρο και μουσική, με δύο αξεπέραστα έργα.
Ελπίζουμε αυτά να αφορούν το υπουργείο Παιδείας
Θανάσης Μιχαλάκης

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή