"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.4 C
Trikala

Συζήτησαν αλά ιταλικά

lafarm

Σχετικά άρθρα

Και προσφορά εκπαίδευσης σε ζητήματα τουρισμού από τα Τρίκαλα. Και μάλιστα σε Σαρδηνούς, οι οποίοι χθες κατέφθασαν στην πόλη και σήμερα το πρωί επισκέφθηκαν τον Δήμο Τρικκαίων. Πρόκειται για 20 νεαρούς και νεαρές από το όμορφο ιταλικό νησί της Σαρδηνίας, οι οποίοι, μέσω του προγράμματος “Placement in SPA Hotels” της δράσης Leonardo Da Vinci” προωθεί την κινητικότητα των εργαζομένων στην Ε.Ε. Στο πλαίσιο αυτό, το ΑΚΕΘ (Αναπτυξιακό Κέντρο Θεσσαλίας με έδρα τα Τρίκαλα) υλοποιεί το πρόγραμμα, όχι προβάλλοντας μόνο την περιοχή μας, αλλά και εντάσσοντάς τη στον ευρωπαϊκό χάρτη αναφορικά με τα ζητήματα των εργαζομένων.
Οι 20 Σαρδηνοί, που επισκέφθηκαν τον κ. Παπαστεργίου, παρούσης της υπευθύνου κ. Κων/νας Ζαχαρή, ενημερώθηκαν από τον ίδιο για την πόλη των Τρικάλων και τον Δήμο Τρικκαίων ειδικότερα, ο οποίος φαίνεται να αποκτά φίλους στον Δήμο Sardana της Σαρδηνίας. Η δε αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Βασιλένα Μητσιάδη τους καλωσόρισε στον Δήμο.
Οι μετέχοντες στο πρόγραμμα θα παραμείνουν επί 2 μήνες στη χώρα μας και θα ειδικευθούν – εκπαιδευθούν σε θέματα τουρισμού και τουριστικών υπηρεσιών ειδικότερα, σε 5 αστέρων ξενοδοχεία (ένα στα Τρίκαλα, ένα στα Γιάννενα και ένα στην Καρδίτσα).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης