Συζητάμε για τον Άρη Βελουχιώτη Reviewed by Momizat on . Η Πρωτοβουλία για τον Άρη Βελουχιώτη οργανώνει σύσκεψη-συζήτηση με στόχο να προετοιμαστεί καλύτερα η Συγκέντρωση του Απριλίου που θα οριστικοποιήσει το πρόγραμμ Η Πρωτοβουλία για τον Άρη Βελουχιώτη οργανώνει σύσκεψη-συζήτηση με στόχο να προετοιμαστεί καλύτερα η Συγκέντρωση του Απριλίου που θα οριστικοποιήσει το πρόγραμμ Rating: 0

Συζητάμε για τον Άρη Βελουχιώτη

aris

Η Πρωτοβουλία για τον Άρη Βελουχιώτη οργανώνει σύσκεψη-συζήτηση με στόχο να προετοιμαστεί καλύτερα η Συγκέντρωση του Απριλίου που θα οριστικοποιήσει το πρόγραμμα εκδηλώσεων στην πόλη μας για τα 70χρονα του πρωτοκαπετάνιου της Εθνικής Αντίστασης.Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη στο ξενοδοχείο ΛΗΘΑΙΟ ώρα 21.00.

Η αναγνώριση της δράσης του Πρωτοκαπετάνιου της Εθνικής Αντίστασης είναι μια υποχρέωση της Ελληνικής Πολιτείας. Ο Άρης Βελουχιώτης είναι ένας ήρωας ισάξιος του Κολοκοτρώνη, του Καραϊσκάκη, του Ανδρούτσου και των άλλων ηρώων της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.
Σήμερα που ζούμε μέσα στη φτώχεια και την εξαθλίωση των μνημονίων, η ιστορική επέτειος αποτελεί αφορμή να διδαχτούμε όλοι μας, και κυρίως η νεολαία μας, από το Έπος της Παλλαϊκής Αντίστασης. Τα Τρίκαλα τότε πρωταγωνίστησαν. Μπορούν και τώρα να πρωταγωνιστήσουν. Αποτελεί στοίχημα για τους σημερινούς Τρικαλινούς.
Τα Τρίκαλα μπορούν να γίνουν επίκεντρο πανελλαδικά στις εκδηλώσεις μνήμης και διδαχής απ’ την αγωνιστική και πολιτική δράση του ένδοξου πρωτοκαπετάνιου.

Αφήστε το σχόλιο σας