Συλλήψεις ανηλίκων στα Τρίκαλα για απόπειρα κλοπής Reviewed by Momizat on . Συνελήφθησαν, χθες (27-12-2014) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικά Συνελήφθησαν, χθες (27-12-2014) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικά Rating: 0

Συλλήψεις ανηλίκων στα Τρίκαλα για απόπειρα κλοπής

Συλλήψεις ανηλίκων στα Τρίκαλα για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθησαν, χθες (27-12-2014) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, τέσσερις (4) ημεδαποί – ένας 18χρονος και τρεις ανήλικοι -, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απόπειρας κλοπής και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

Επιπλέον, αναζητούνται προκειμένου να συλληφθούν και τρεις ακόμη ημεδαποί, γονείς των ανηλίκων, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της παραπάνω Υπηρεσίας εντόπισαν σε κτίριο πρώην βιομηχανίας τους τέσσερις συλληφθέντες, οι οποίοι είχαν προξενήσει φθορά στο εγκατεστημένο μηχανολογικό σύστημα ψύξης, αποκολλώντας διάφορες σωληνώσεις με σκοπό να τις αφαιρέσουν, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή