Συλλήψεις για κλοπές σε Λάρισα και Βόλο Reviewed by Momizat on . Την αποθήκη της επιχείρησης εμπορίας φρούτων ενός 30χρονου στον Τύρναβο έβαλαν στο στόχαστρό τους διαρρήκτες, οι οποίοι παραβίασαν με λοστό την πόρτα της κεντρι Την αποθήκη της επιχείρησης εμπορίας φρούτων ενός 30χρονου στον Τύρναβο έβαλαν στο στόχαστρό τους διαρρήκτες, οι οποίοι παραβίασαν με λοστό την πόρτα της κεντρι Rating: 0

Συλλήψεις για κλοπές σε Λάρισα και Βόλο

Συλλήψεις για κλοπές σε Λάρισα και Βόλο

Την αποθήκη της επιχείρησης εμπορίας φρούτων ενός 30χρονου στον Τύρναβο έβαλαν στο στόχαστρό τους διαρρήκτες, οι οποίοι παραβίασαν με λοστό την πόρτα της κεντρικής εισόδου, μπήκαν ανενόχλητοι μέσα και άρπαξαν από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των 1.200 ευρώ .

Κατά την διαφυγή τους, όμως, οι δυο δράστες εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που τους καταδίωξαν και κατάφεραν να συλλάβουν έναν από αυτούς. Πρόκειται για έναν 25χρονο Έλληνα που ήδη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη για να ταυτοποιηθεί ο άγνωστος μέχρι στιγμής συνεργός του που έχει και τα κλεμμένα χρήματα.

Στην πόλη της Λάρισας, τρεις νεαρές Ελληνίδες από τις οποίες οι δυο είναι ανήλικες, κατάφεραν να κλέψουν το πορτοφόλι μιας 62χρονης το οποίο περιείχε μικρό χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα. Μετά από έρευνες που ξεκίνησαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι δύο 17χρονες και η 18χρονη συνεργός τους συνελήφθησαν και παρελήφθησαν από άνδρες της Ασφάλειας που ερευνούν αν εμπλέκονται και σε άλλες κλοπές.

Στον Βόλο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 28χρονος Έλληνας που έκλεψε μια μοτοσικλέτα από την αυλή του σπιτιού του 26χρονου ιδιοκτήτη της. Το δίκυκλο αποδόθηκε στον νόμιμο ιδιοκτήτη του και ο 28χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή