"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα και καπνό στην Φαρκαδόνα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Κατασχέθηκαν συνολικά (4.680) πακέτα αφορολόγητων τσιγάρων και (42) συσκευασίες αφορολόγητου καπνού, συνολικού βάρους (2.100) γραμμαρίων
Συνελήφθησαν, σήμερα (22-09-2016) το πρωί στη Φαρκαδόνα Τρικάλων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρικάλων, δύο ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας 74χρονος και μία 56χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.
Ειδικότερα, στην κατοχή του 74χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία κούτα που περιείχε δέκα πακέτα τσιγάρων, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φόρου κατανάλωσης, την οποία όπως διακριβώθηκε είχε αγοράσει από την 56χρονη, έναντι του χρηματικού ποσού των (15) ευρώ.
Επιπλέον, σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία της 56χρονης, καθώς και σε παρακείμενο αποθηκευτικό χώρο αυτής (κοντέινερ), βρέθηκαν ακόμη και κατασχέθηκαν (4.670) πακέτα αφορολόγητων τσιγάρων και (42) συσκευασίες αφορολόγητου καπνού, συνολικού βάρους (2.100) γραμμαρίων.
Η ποσότητα των κατασχεθέντων καπνικών προϊόντων θα αποσταλεί στο Τελωνείο Τρικάλων για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ το προανακριτικό έργο διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Φαρκαδόνας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης