Συλλαλητήριο αύριο στα Τρίκαλα για τον προϋπολογισμό Reviewed by Momizat on . Με αφορμή τον υπό ψήφιση προϋπολογισμό του 2014 η Διοίκηση του Ε.Κ.Ν.Τρικάλών εκφράζοντας την οργή και την αγανάκτηση των εργαζομένων, των συνταξιούχων και των Με αφορμή τον υπό ψήφιση προϋπολογισμό του 2014 η Διοίκηση του Ε.Κ.Ν.Τρικάλών εκφράζοντας την οργή και την αγανάκτηση των εργαζομένων, των συνταξιούχων και των Rating: 0

Συλλαλητήριο αύριο στα Τρίκαλα για τον προϋπολογισμό

Συλλαλητήριο αύριο στα Τρίκαλα για τον προϋπολογισμό

Με αφορμή τον υπό ψήφιση προϋπολογισμό του 2014 η Διοίκηση του Ε.Κ.Ν.Τρικάλών εκφράζοντας την οργή και την αγανάκτηση των εργαζομένων, των συνταξιούχων και των ανέργων του Ν. Τρικάλων δηλώνει την αντίθεση της στην ανάλγητη και αδιέξοδη πολιτική της Κυβέρνησης που συνεχίζει να στηρίζεται σε αντιαναπτυξιακές λογικές, φορομπηχτικές πολιτικές σκληρής λιτότητας, ανακυκλώνει την ύφεση και την κοινωνική ισοπέδωση, επιδιώκοντας να κτίσει δημοσιονομικό πλεόνασμα πάνω σε κοινωνικά συντρίμμια.

-Χιλιάδες νοικοκυριά είναι χωρίς ρεύμα ,1.500.000 άνεργοι,1.000.000 απλήρωτοι εργαζόμενοι, εργαζόμενοι που δήθεν προσφέρουν… εθελοντική εργασία για ένα πιάτο φαΐ και στέγη, εργαζόμενοι που επιστρέφουν μέρος του μισθού τους στον εργοδότη αλλιώς απολύονται. Αυτό δεν είναι κράτος δικαιοσύνης, είναι ζούγκλα!

-Απαίτηση όλων είναι να σταματήσει η Κυβέρνηση εδώ και τώρα να μας θεωρεί λογιστικά «νούμερα» στους υπολογισμούς της.

-Να ληφθούν άμεσα μέτρα στήριξης των κοινωνικά αδύναμων στρωμάτων της κοινωνίας και να μπει τέλος στον Γολγοθά των μέτρων και την καθημερινή σταύρωση των Ελλήνων.

-Να σταματήσει εδώ και τώρα κάθε σκέψη για νέα μέτρα, νέα χαράτσια, νέες περικοπές σε συντάξεις, για άρση των πλειστηριασμών.

– Να σταματήσει εδώ και τώρα κάθε σκέψη για διαθεσιμότητες, απολύσεις, λουκέτα σε οργανισμούς στρατηγικής σημασίας, για νέα μέτρα τα οποία θα επιβαρύνουν περισσότερο και θα δυσκολέψουν τη ζωή των Ελλήνων πολιτών, επειδή κάποιοι είναι ή εμφανίζονται να είναι ανίκανοι να αντιμετωπίσουν τις πληγές του δημοσιονομικού προβλήματος.

Χαιρετίζουμε και εκφράζουμε την συμπαράσταση μας στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ που κήρυξε η Γ.Σ.Ε.Ε το Σάββατο 7-12-2013 ημέρα ψήφισης του Προϋπολογισμού στις 18.00 στην Πλατεία Συντάγματος.Καλούμε τους εργαζόμενους να βρίσκονται σε ετοιμότητα και εγρήγορση.

Όλοι μαζί σε έναν αγώνα για όλους.

ΕΚΝ Τρικάλων

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή