Συλλαλητήριο στα Τρίκαλα για να μην περάσει η συμφωνία για τη «Μακεδονία» Reviewed by Momizat on . Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το συλλαλητήριο που διοργανώθηκε στα Τρίκαλα  με αίτημα την κατάργηση της συμφωνίας των Πρεσπών. Πολίτες διαδήλωσαν υπέρ της ελληνι Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το συλλαλητήριο που διοργανώθηκε στα Τρίκαλα  με αίτημα την κατάργηση της συμφωνίας των Πρεσπών. Πολίτες διαδήλωσαν υπέρ της ελληνι Rating: 0

Συλλαλητήριο στα Τρίκαλα για να μην περάσει η συμφωνία για τη «Μακεδονία»

Συλλαλητήριο στα Τρίκαλα για να μην περάσει η συμφωνία για τη «Μακεδονία»
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το συλλαλητήριο που διοργανώθηκε στα Τρίκαλα  με αίτημα την κατάργηση της συμφωνίας των Πρεσπών.
Πολίτες διαδήλωσαν υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας και εναντίον κάθε προσπάθειας παραχάραξης της ιστορίας όπως ανέφεραν οι διοργανωτές.

Το συλλαλητήριο διοργανώθηκε από την “Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας” , με τη συμμετοχή κατοίκων από περιοχές του Νομού Τρικάλων .
Συμμετείχαν, επίσης, στελέχη πολιτικών κομμάτων της αντιπολίτευσης, της τοπικής αυτοδιοίκησης, και άλλων φορέων, ενώ ενεργός ήταν και ο ρόλος της Εκκλησίας με την παρουσία και τον χαιρετισμό που απηύθυναν οι δύο Μητροπολίτες κ.κ. Χρυσόστομος και Θεόκλητος ενώ κεντρικός ομιλητής ήταν ο Σάββας Καλεντερίδης .
Κρατώντας ελληνικές σημαίες, φώναξαν συνθήματα, όπως “Ελλάδα σημαίνει Μακεδονία”, “Ελλάς – Ελλάς – Μακεδονία”, “Κάτω τα χέρια από τη Μακεδονία”.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή