Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ σήμερα Τετάρτη στις 8.00μ.μ. στην πλατεία Ρήγα Φεραίου Reviewed by Momizat on . Λαϊκή κινητοποίηση για να ματαιώσουμε τη νέα αντιλαϊκή συμφωνία! Οι ψευτοηρωισμοί της κυβέρνησης και τα παραμύθια των κόκκινων γραμμών βαδίζουν στο τέλος τους. Λαϊκή κινητοποίηση για να ματαιώσουμε τη νέα αντιλαϊκή συμφωνία! Οι ψευτοηρωισμοί της κυβέρνησης και τα παραμύθια των κόκκινων γραμμών βαδίζουν στο τέλος τους. Rating: 0

Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ σήμερα Τετάρτη στις 8.00μ.μ. στην πλατεία Ρήγα Φεραίου

PAME
Λαϊκή κινητοποίηση για να ματαιώσουμε τη νέα αντιλαϊκή συμφωνία!
Οι ψευτοηρωισμοί της κυβέρνησης και τα παραμύθια των κόκκινων γραμμών βαδίζουν στο τέλος τους.
Οι μάσκες πέφτουν! Κανένας να μην παρασυρθεί από τα διλήμματα, τα δήθεν «αδιέξοδα». Η εξαπάτηση και οι εκβιασμοί, συνεχίζονται από το ίδιο σημείο που τα άφησε η προηγούμενη κυβέρνηση.
Οι ζωές μας δε σηκώνουν άλλα μέτρα. Οι ανάγκες μας δε μπορούν να περιμένουν! Εδώ και τώρα, κόντρα στην τρομοκρατία και τους εκβιασμούς να διεκδικήσουμε:

• Aυξήσεις σε μισθούς, συντάξεις και επιδόματα.
• Άμεση επαναφορά με νόμο του κατώτερου μισθού στα 751 ευρώ.
• Κάλυψη όλων των απωλειών.
• Αποκατάσταση των Συλλογικών Συμβάσεων εργασίας.
• Κατάργηση των αντεργατικών νόμων.
• Ουσιαστική προστασία όλων των ανέργων.

Η παγίωση της φτώχειας δεν είναι «έντιμος συμβιβασμός»!

Δεν υπάρχει “έντιμος συμβιβασμός” με τους εργαζόμενους στην ανέχεια, όταν η εξαθλίωση χτυπάει κόκκινο! Έντιμος και δίκαιος είναι ο αγώνας που έχει σήμερα ως αίτημα τη συνολική κατάργηση του αντεργατικού οπλοστασίου που διατηρεί και ενισχύει η κυβέρνηση για να μπορεί να το αξιοποιεί με πλήρη ελευθερία η μεγαλοεργοδοσία σε κάθε κλάδο.
Ο “έντιμος συμβιβασμός” είναι απαίτηση των μονοπωλιακών ομίλων.

Δεν πρέπει να χαρίσουμε τον κόπο μας

Ενιαία οι εργαζόμενοι σε κάθε κλάδο και χώρο δουλειάς να αποτρέψουμε τους νέους σχεδιασμούς. Όλοι μαζί, να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας χωρίς εκπτώσεις στις διεκδικήσεις μας.
Είναι αγώνας που αφορά τη ζωή μας, το μέλλον των παιδιών μας.
Η Γραμματεία Ν. Τρικάλων του ΠΑΜΕ χαιρετίζει σωματεία εργατικά, Δ.Σ. του μαζικού κινήματος, μαζικούς φορείς, που έχουν πάρει απόφαση συμμετοχής στο σημερινό συλλαλητήριο και καλεί όλα τα σωματεία, τους εργατοϋπάλληλους στο νομό μας, τις γυναίκες, τους άνεργους, την νεολαία, να δώσουν το αγωνιστικό παρών με την συμμετοχή στο Συλλαλητήριο που οργανώνει σήμερα Τετάρτη 10 Ιούνη, στις 8.00μ.μ. στην πλατεία ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ.
Τώρα είναι η ώρα να ακουστεί η φωνή μας δυνατά, μαχητικά!

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή