Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ Reviewed by Momizat on . Την ημέρα συνεδρίασης (7 Απριλίου) του Eurogroup η γραμματεία Τρικάλων του ΠΑΜΕ διοργανώνει διαδήλωση διαμαρτυρίας στα Τρίκαλα, στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, στις Την ημέρα συνεδρίασης (7 Απριλίου) του Eurogroup η γραμματεία Τρικάλων του ΠΑΜΕ διοργανώνει διαδήλωση διαμαρτυρίας στα Τρίκαλα, στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, στις Rating: 0

Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ

Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ

Την ημέρα συνεδρίασης (7 Απριλίου) του Eurogroup η γραμματεία Τρικάλων του ΠΑΜΕ διοργανώνει διαδήλωση διαμαρτυρίας στα Τρίκαλα, στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, στις 7 μ.μ. Όπως σημειώνεται, μεταξύ άλλων, σε σχετική ανακοίνωση «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ παζαρεύει το 4ο μνημόνιο για τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων καλλιεργώντας ξανά το γνωστό παραμύθι της ανάπτυξης, από την οποία θα είναι τάχα ωφελημένοι όλοι και η πλουτοκρατία και ο λαός. Για τους εργαζόμενους ο λογαριασμός θα είναι βαρύς και ασήκωτος, όποτε κι αν το φέρουν(…)
Να πάρουμε την υπόθεση της ζωής μας στα χέρια μας, να οργανώσουμε τον αγώνα μας και να παλέψουμε για τις σύγχρονες ανάγκες μας, τα δικαιώματά μας, που έρχονται σε σύγκρουση με τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων. Να βαδίσουμε στον ίδιο δρόμο με όσους βασανίζονται από την κυριαρχία των μονοπωλίων στις ζωές μας, με τους αυτοαπασχολούμενους, τους μικρούς επαγγελματίες τη φτωχή αγροτιά. Να δυναμώσει η κοινωνική συμμαχία».

 

Σχόλια (1)

  • Ντου από μέσα!

    Κακώς οι γνωστοί άγνωστοι καινε και σπανε τα καταστήματα και τα ΑΤΜ και τα αυτοκίνητα.
    Τους καναπεδες να καψουν των κακομοιρηδων Ελλήνων και να τους σπάσουν τις τηλεορασεις .

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή