Συλλογή φαρμάκων από τα Τρίκαλα για τη Γάζα Reviewed by Momizat on . Συλλογή φαρμάκων για τον δοκιμαζόμενο Παλαιστινιακό λαό και ειδικά για τους κατοίκους της λωρίδας της Γάζας, θα καταβληθεί προσπάθεια να συγκεντρωθούν και στα Τ Συλλογή φαρμάκων για τον δοκιμαζόμενο Παλαιστινιακό λαό και ειδικά για τους κατοίκους της λωρίδας της Γάζας, θα καταβληθεί προσπάθεια να συγκεντρωθούν και στα Τ Rating: 0

Συλλογή φαρμάκων από τα Τρίκαλα για τη Γάζα

Συλλογή φαρμάκων από τα Τρίκαλα για τη Γάζα

Συλλογή φαρμάκων για τον δοκιμαζόμενο Παλαιστινιακό λαό και ειδικά για τους κατοίκους της λωρίδας της Γάζας, θα καταβληθεί προσπάθεια να συγκεντρωθούν και στα Τρίκαλα. Η ιδέα ανήκει στην ανθρωπιστική οργάνωση Fair Planet και στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, τα οποία, μετά από έκκληση της Παλαιστινιακής ιατρικής οργάνωσης U.H.C.C., ξεκινούν σχετική καμπάνια. Καλούν, δε, τις συλλογικότητες και τους πολίτες να στηρίξουν την προσπάθεια τους με φάρμακα, υγειονομικό υλικό καθώς και οικονομική βοήθεια για την ανακούφιση των εκτοπισμένων.

Στα Τρίκαλα η σχετική προσπάθεια θα αρχίσει από το πρωί της Δευτέρας στο Εργατικό κέντρο της πόλης και τις ώρες 11.00-13.00. Οσα φάρμακα συγκεντρωθούν, θα σταλούν στην οργάνωση Fair Planet.

Τα φάρμακα που προτείνονται, είναι τα εξής (πατήστε για μεγαλύτερο μέγεθος):
frm

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή