Συλλυπητήρια του ΚΚΕ προς την οικογένεια του Βαγγέλη Καρανάσιου Reviewed by Momizat on . Εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη μας για το θάνατο του συντρόφου Βαγγέλη Καρανάσιου. Ο σύντροφος Βαγγέλη Καρανάσιος «έφυγε», σήμερα 10 Δεκέμβρη, από κοντά μας , σε ηλι Εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη μας για το θάνατο του συντρόφου Βαγγέλη Καρανάσιου. Ο σύντροφος Βαγγέλη Καρανάσιος «έφυγε», σήμερα 10 Δεκέμβρη, από κοντά μας , σε ηλι Rating: 0

Συλλυπητήρια του ΚΚΕ προς την οικογένεια του Βαγγέλη Καρανάσιου

Συλλυπητήρια του ΚΚΕ  προς  την οικογένεια  του  Βαγγέλη Καρανάσιου

Εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη μας για το θάνατο του συντρόφου Βαγγέλη Καρανάσιου.
Ο σύντροφος Βαγγέλη Καρανάσιος «έφυγε», σήμερα 10 Δεκέμβρη, από κοντά μας , σε ηλικία 73 ετών , μετά από άνιση μάχη, που έδινε για τη ζωή του τις τελευταίες μέρες , νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο. Ο πρόσφατος και αιφνίδιος κλονισμός της υγείας του αποδείχθηκε τόσο σοβαρός , ώστε δεν κατάφερε να τον ξεπεράσει.
Ο σ. Βαγγέλη Καρανάσιος γεννήθηκε στο χωριό Πρίνος Τρικάλων . Παιδί φτωχής οικογένειας μπήκε στη βιοπάλη ,στον αγώνα για την επιβίωση, δουλεύοντας σε διάφορες δουλειές, για ένα διάστημα μετανάστης στη Γερμανία και για πολλά χρόνια υπάλληλος στο ΚΤΕΛ Τρικάλων , απ’ όπου και συνταξιοδοτήθηκε.
Ήρθε κοντά στις θέσεις και τη δράση του ΚΚΕ ερχόμενος σε επαφή με τους Κομμουνιστές των Τρικάλων και ιδιαίτερα της γειτονιάς που ζούσε , της Αγίας Μονής, από τη δεκαετία του 1970. Το 1980 οργανώθηκε στο ΚΚΕ .
Όλα αυτά τα χρόνια , μέχρι το τέλος της ζωής του, ήταν πάντα παρών στους λαϊκούς αγώνες , στα προσκλητήρια μάχης του Κόμματος , στις κινητοποιήσεις του σωματείου συνταξιούχων ΙΚΑ Τρικάλων, στη λαϊκή επιτροπή της Αγία Μονής.
Ήταν σταθερός και ακούραστος διακινητής του «Ριζοσπάστη» στη γειτονιά του αλλά και στις άλλες συνοικίες των Τρικάλων για πάνω από δυο δεκαετίες. Φρόντιζε να φτάνει στα λαϊκά σπίτια ο καθημερινός σύντροφος των Κομμουνιστών και του κάθε αγωνιστή , ο «Ριζοσπάστης». Δε λυπήθηκε ποτέ να δίνει δυνάμεις , ώστε να φτάνει η φωνή του ΚΚΕ παντού. Σε όλες τις συνθήκες κοινωνικοπολιτικές αλλά και καιρικές , με ήλιο αλλά και με μπόρες αποτελούσε το διακινητή παντός καιρού του «Ριζοσπάστη». Μέχρι και την τελευταία ώρα , πριν 10 μέρες , όταν άρχισαν να τον εγκαταλείπουν οι δυνάμεις του και αναγκάστηκε να νοσηλευτεί. Για αυτή του την προσφορά , στη διάδοση του Ριζοσπάστη ,είχε τιμηθεί από το Κόμμα
Φεύγει και αφήνει παρακαταθήκη το παράδειγμα της αγωνιστικής του προσφοράς . Γι’ αυτό θα τον σκεφτόμαστε και θα τον θυμόμαστε στους καθημερινούς αγώνες μας.
Εκφράζουμε τα πιο θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη 11 Δεκέμβρη , στις 12 το μεσημέρι , στη γειτονιά του, την Αγία Μονή, όπου και θα του πούμε το τελευταίο αντίο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή