Συμβολαιακή γεωργία για καλαμπόκι μεταξύ τράπεζας Πειραιώς – ΑΣ Καλαμπάκας Reviewed by Momizat on . Σε νέο πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας που αφορά σε παραγωγούς αραβοσίτου του νομού Τρικάλων, προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με τον Αγροτικό Συνεται Σε νέο πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας που αφορά σε παραγωγούς αραβοσίτου του νομού Τρικάλων, προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με τον Αγροτικό Συνεται Rating: 0

Συμβολαιακή γεωργία για καλαμπόκι μεταξύ τράπεζας Πειραιώς – ΑΣ Καλαμπάκας

Συμβολαιακή γεωργία για καλαμπόκι μεταξύ τράπεζας Πειραιώς – ΑΣ Καλαμπάκας

Σε νέο πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας που αφορά σε παραγωγούς αραβοσίτου του νομού Τρικάλων, προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Καλαμπάκας – Μετέωρα. H χρηματοδοτική πρόταση της Συμβολαιακής Γεωργίας στην καλλιέργεια του αραβόσιτου, αναφέρεται ουσιαστικά στην ορθολογική οργάνωση και στην οικονομική στήριξη της παραγωγικής διαδικασίας και καλύπτει ολόκληρη την αλυσίδα από τον παραγωγό μέχρι και την πώληση του προϊόντος από τoν Συνεταιρισμό.
Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Καλαμπάκας – Μετέωρα, έχει τις εγκαταστάσεις του στην Καλαμπάκα και δραστηριοποιείται στη ξήρανση και εμπορία του αραβοσίτου.
Αριθμεί περισσότερα από 1.200 μέλη τα οποία καλλιεργούν πλήθος προϊόντων φυτικής παραγωγής όπως καλαμπόκι, κριθάρι, σιτάρι και εκτρέφουν ζωικό πληθυσμό για παραγωγή κρέατος και γάλακτος.

Οι εγκαταστάσεις αποθήκευσης και ξήρανσης του αραβόσιτου, είναι εξοπλισμένες με τον πιο σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό. Μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας της Τράπεζας Πειραιώς, ο παραγωγός έχει στη διάθεση του όλη την απαιτούμενη ρευστότητα με άκρως ανταγωνιστικούς όρους τη στιγμή που τη χρειάζεται αλλά και εγγυημένη πληρωμή της παραγωγής που έχει συμφωνήσει να παραδώσει στον Συνεταιρισμό. Το Πρόγραμμα καλύπτει όλη την παραγωγική, εφοδιαστική και μεταποιητική αλυσίδα του αγροτικού προϊόντος υποστηρίζοντας συντεταγμένα την επωφελή συνεργασία παραγωγών και Συνεταιρισμού.
Με την υλοποίηση της νέας αυτής συνεργασίας, οι συμφωνίες Συμβολαιακής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας φθάνουν συνολικά τις 25, πιστοποιώντας έτσι τη σταθερή βούλησης της Τράπεζας Πειραιώς για την υποστήριξη και ενθάρρυνση κάθε υγιούς παραγωγικής προσπάθειας στον τομέα της οικονομίας.

Αφήστε το σχόλιο σας