Συμβολική, αλλά… ουσίας, κίνηση των βουλευτών της ΔΗΜΑΡ για τα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Τρικάλων η αποζημίωση Φεβρουαρίου για συμμετοχή στις επιτροπές της Βουλής Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρικκαίων θα δοθεί η απο Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Τρικάλων η αποζημίωση Φεβρουαρίου για συμμετοχή στις επιτροπές της Βουλής Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρικκαίων θα δοθεί η απο Rating: 0

Συμβολική, αλλά… ουσίας, κίνηση των βουλευτών της ΔΗΜΑΡ για τα Τρίκαλα

Συμβολική, αλλά… ουσίας, κίνηση των βουλευτών της ΔΗΜΑΡ για τα Τρίκαλα

Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Τρικάλων η αποζημίωση Φεβρουαρίου για συμμετοχή στις επιτροπές της Βουλής

dhmarΣτο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρικκαίων θα δοθεί η αποζημίωση που θα λάμβαναν για τον Φεβρουάριο οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ. Ως γνωστόν, οι βουλευτές του κόμματος εδώ και καιρό έχουν αποφασίσει, τα χρήματα από τις αποζημιώσεις που κατανέμονται από τη συμμετοχή τους στις επιτροπές, να αποδίδονται σε ιδρύματα και γενικότερα σε μονάδες παροχής κοινωνικών υπηρεσιών, που αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω της οικονομικής κρίσης.
Η επιλογή γίνεται τυχαία, χωρίς κριτήρια (μετά από κλήρωση που διενεργείται κάθε μήνα) και αυτό δείχνει ότι δεν “εξυπηρετούνται” – ακόμη και σε αυτό, θα μπορούσαν να γίνουν “χάρες”… – ιδρύματα που ανήκουν στην εκλογική περιφέρεια των βουλευτών. Αυτή τη φορά έτυχε να επιλεγούν τα Τρίκαλα και δη το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το οποίο προσφέρει σειρά προϊόντων σε – με κριτήρια επιλεγέντες – αναξιοπαθούντες συμπολίτες.
Ενα άλλο τμήμα των χρημάτων θα οδεύσει στο Πρότυπο Ειδικό Οικοτροφείο «Άγιοι Ανάργυροι» Αττικής. Τα χρήματα κατατέθηκαν  σε λογαριασμούς της Εθνικής Τράπεζας.

Η  κίνηση των μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΔΗΜΑΡ είναι συμβολική και  σκοπό έχει να βοηθήσει έστω και στο ελάχιστο φορείς και ιδρύματα που έχουν ανάγκη, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Και εδώ, φυσικά, θα μπορούσε να υπενθυμίσει κάποιος, δήλωση βουλευτή της ΝΔ, σχετική με το πόσο δύσκολα τα φέρνουν βόλτα οι βουλευτές (επί το λαϊκότερον ήταν η δήλωση, αλλά…).

Αφήστε το σχόλιο σας