Συμμετοχή της ΣΜΥ στην εκστρατεία «LET’S DO IT GREECE 2015» Reviewed by Momizat on . Στo πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς των Ενόπλων Δυνάμεων, την Κυριακή 26 Απριλίου 2015, η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών συμμετείχε στη δράση «Let’s Do it Greece Στo πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς των Ενόπλων Δυνάμεων, την Κυριακή 26 Απριλίου 2015, η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών συμμετείχε στη δράση «Let’s Do it Greece Rating: 0

Συμμετοχή της ΣΜΥ στην εκστρατεία «LET’S DO IT GREECE 2015»

smy

Στo πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς των Ενόπλων Δυνάμεων, την Κυριακή 26 Απριλίου 2015, η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών συμμετείχε στη δράση «Let’s Do it Greece 2015», η οποία αποτελεί το Ελληνικό σκέλος της Διεθνούς Εθελοντικής Περιβαλλοντικής Εκστρατείας Καθαρισμού «Let’s Do it World 2015.

Σκοπός της εκστρατείας είναι ο καθαρισμός περιοχών και η ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα περιβάλλοντος και προστασίας του φυσικού πλούτου.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Δήμο Τρικκαίων και συμμετείχαν Υπηρεσίες, φορείς, σύλλογοι και απλοί πολίτες στον καθαρισμό Άλσους (πλατανόδασος) της Δημοτικής Κοινότητας Διαλεκτού, το οποίο είχε καθορισθεί ως χώρος δράσης.

Η Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών συμμετείχε με 2 Αξιωματικούς και 42 Σπουδαστές.

smy

Αφήστε το σχόλιο σας