"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.8 C
Trikala

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου στην FOODEXPO

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το Επιμελητήριο Τρικάλων ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του για την πρόθεση συμμετοχής στην 4η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων-Ποτών FOODEXPO που θα πραγματοποιηθεί από 18 έως 20 Μαρτίου 2017 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan στην Αθήνα.
FOOD EXPO GREECE – Η Μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Με τη συμμετοχή 1.700 και πλέον Ελλήνων και ξένων εκθετών και την παρουσία περισσότερων από 2.500 σημαντικών ξένων αγοραστών, η 4η FOOD EXPO 2017 θα αναδείξει και θα προβάλλει τα προϊόντα της Ελλάδας και της Μεσογείου, αποτελώντας το κορυφαίο εμπορικό γεγονός για τα Τρόφιμα & Ποτά στην νότια πύλη της Ευρώπης. www.foodexpo.gr
ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Για το σχεδιασμό και οριστικοποίηση της συμμετοχής του Επιμελητηρίου, καλούνται οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως τη Δευτέρα 1η Αυγούστου 2016 στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας.
Κατόπιν, θα οριστικοποιηθούν οι λεπτομέρειες συμμετοχής (κόστος, εξοπλισμός περιπτέρου κλπ) και οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις θα ενημερωθούν σχετικώς.
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Επιμελητήριο Τρικάλων:
Αριστείδης Δημήτρης, τηλ. 24310 25004 (εσωτ 105)
e-mail: aristidis@trikala-chamber.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης