Συμμετοχή του ΟΠΟΠ στον Ορεινό Αγώνα Τρεξίματος «Ανοπαία Ατροπός» στις Θερμοπύλες (16χλμ) Reviewed by Momizat on . Την Κυριακή 4 Μα'ί'ου 2014 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο 5ος Ορεινός Αγώνας Τρεξίματος με την επωνυμία "Ανοπαία Ατραπός" (Μονοπάτι Εφιάλτη) στο Όρος Καλλίδρομο Την Κυριακή 4 Μα'ί'ου 2014 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο 5ος Ορεινός Αγώνας Τρεξίματος με την επωνυμία "Ανοπαία Ατραπός" (Μονοπάτι Εφιάλτη) στο Όρος Καλλίδρομο Rating: 0

Συμμετοχή του ΟΠΟΠ στον Ορεινό Αγώνα Τρεξίματος «Ανοπαία Ατροπός» στις Θερμοπύλες (16χλμ)

Συμμετοχή του ΟΠΟΠ στον Ορεινό Αγώνα Τρεξίματος «Ανοπαία Ατροπός» στις Θερμοπύλες (16χλμ)

Την Κυριακή 4 Μα’ί’ου 2014 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο 5ος Ορεινός Αγώνας Τρεξίματος με την επωνυμία “Ανοπαία Ατραπός” (Μονοπάτι Εφιάλτη) στο Όρος Καλλίδρομο πάνω από το χωριό Θερμοπύλες. Στον αγώνα που διοργανώνει ο Σύλλογος δρομέων Φθιώτιδας η ”Τραχίνα” και έγινε με την αιγίδα του Δήμου Λαμιέων, συμμετείχαν 244 αθλητές από όλη την Ελλάδα.

Την πρώτη θέση στους άνδρες κατέλαβε ο Γιαννόπουλος Κωνσταντίνος με χρόνο 1:15΄:10΄΄ ενώ στις γυναίκες η Σταματελοπούλου Ευγενία 1:31΄:15΄΄. Από τον Ορειβατικό Περιηγητικό Όμιλο Πύλης συμμετείχε ο Σχορτσιανίτης Αλέξανδρος σημειώνοντας μάλιστα πολύ καλή επίδοση, καθώς τερμάτισε στην 18η θέση  γενικής κατάταξης με επίδοση 1:30΄:52΄΄, δείχνοντας ότι είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Να επισημάνουμε ότι ο αθλητής του συλλόγου μας, συμμετείχε και ταξίδεψε με το γκρουπ των αθλητών του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων, δίνοντας όλη η ομάδα δυναμικό παρών στον αγώνα και πετυχαίνοντας καλές διακρίσεις.

Συγχαρητήρια στην διοργάνωση καθώς και σε όλους τους εθελοντές για την άψογη οργάνωση ενός από τους πιο ιστορικούς αγώνες της Ελλάδας.

Ο Πρόεδρος του Ο.Π.Ο.Π.

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗΣ

opop_

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή