Συμμετοχή των δημοσιογράφων στις απεργιακές συγκεντρώσεις Reviewed by Momizat on .   Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν σε όλες τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για το Ασφαλιστικό και την Πρωτομαγι   Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν σε όλες τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για το Ασφαλιστικό και την Πρωτομαγι Rating: 0

Συμμετοχή των δημοσιογράφων στις απεργιακές συγκεντρώσεις

dimosiografoi

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν σε όλες τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για το Ασφαλιστικό και την Πρωτομαγιά, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 8/5/2016, σε όλες τις πόλεις της Θεσσαλίας, της Στερεάς Ελλάδας και της Εύβοιας.

Οι δημοσιογράφοι ενώνουν τη φωνή τους με όλους τους εργαζόμενους και αντιδρούν στο νομοσχέδιο που τους οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην πλήρη εξαθλίωση.

Υπενθυμίζουμε ότι έως τις 6 π.μ. της Κυριακής 8 Μαΐου 2016, σε όλα τα έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά και διαδικτυακά Μέσα Ενημέρωσης, όπως και στα γραφεία Τύπου και κάθε άλλο εργασιακό χώρο όπου απασχολούνται δημοσιογράφοι, δεν πραγματοποιείται καμία δημοσιογραφική εργασία, με τις ακόλουθες εξαιρέσεις:

  • Μετάδοση 15λεπτου απεργιακού δελτίου από τα ραδιόφωνα στις 13:15-13:30.
  • Μετάδοση 15λεπτου απεργιακού δελτίου από τους τηλεοπτικούς σταθμούς στις 20:00-20:15.
  • Την ώρα των συγκεκριμένων μεταδόσεων έχουν τη δυνατότητα για αναρτήσεις απεργιακών θεμάτων τα ειδησεογραφικά sites και οι ηλεκτρονικές εκδόσεις των εφημερίδων για ροή ειδήσεων σε αυτό το 15λεπτο.

   Το Δ.Σ.

ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή