Συμπαράσταση ζητούν οι κάτοικοι του Κηπακίου Reviewed by Momizat on . Επιτροπή Αγώνα Κηπακίου και Δέλτα Καλαμπάκας: Ευθύνες ενός μελλοντικού εγκλήματος που δε σας αναλογούν, θα κληθείτε όμως να τις επωμιστείτε… Στις 28-01-2014, οι Επιτροπή Αγώνα Κηπακίου και Δέλτα Καλαμπάκας: Ευθύνες ενός μελλοντικού εγκλήματος που δε σας αναλογούν, θα κληθείτε όμως να τις επωμιστείτε… Στις 28-01-2014, οι Rating: 0

Συμπαράσταση ζητούν οι κάτοικοι του Κηπακίου

Συμπαράσταση ζητούν οι κάτοικοι του Κηπακίου
Επιτροπή Αγώνα Κηπακίου και Δέλτα Καλαμπάκας: Ευθύνες ενός μελλοντικού εγκλήματος που δε σας αναλογούν, θα κληθείτε όμως να τις επωμιστείτε…
Στις 28-01-2014, οι κάτοικοι Κηπακίου και Δέλτα Καλαμπάκας παραβρέθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο, για να υπερασπιστούν.. για ακόμα μια φορά… για να υπενθυμίσουν… χωρίς άλλη εναπομείνασα ευκαιρία…. ότι τα πρόσθετα μέτρα, προτεινόμενα και προτασσόμενα, όχι μόνο δεν υλοποιήθηκαν αλλά ούτε καν δεν λήφθηκαν υπόψη.
Εσείς… που πριν ένα χρόνο δηλώσατε τη συμπαράστασή σας…. Εσείς… τώρα…  είναι καθήκον σας… να εφαρμόσετε..… την απόφαση στήριξης στην προσπάθειά μας και στον αγώνα μας.
Σας προσκαλούμε… να έρθετε.. να περπατήσουμε… να διαπιστώσετε… Πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι, ήδη μας ακούσανε και τους ακούσαμε, περπατήσαμε τους κοινοτικούς δρόμους, περπατήσαμε σ’ έναν περιφερειακό ο σχεδιασμός του οποίου, ακόμα και σήμερα που ολοκληρώνεται, άλλο παρά ασφάλεια παρέχει σ’ όλους μας αλλά και ιδιαίτερα στους μαθητές του οικισμού Ρομά και στη διέλευσή τους από τον κόμβο Κηπακίου προς και από το δημοτικό σχολείο.
Αυτό που εμείς συνειδητοποιήσαμε, είναι ότι η αρχική εικόνα και αντίληψη που ΟΛΟΙ μπορεί να είχαν ακόμα και εσείς, τα ΜΕΛΗ του δημοτικού συμβουλίου, που αν και ακόμα είστε γνώστες της περιοχής, όταν περπατήσετε εκ νέου στην περιοχή, όταν όλα όσα αναφέρουμε παραπάνω, ο καθένας σας, μαζί μας ή από μόνοι σας, αποφασίσει ότι οφείλει να τα πράξει, γιατί εσάς σας ζητήθηκε τότε… να ψηφίσετε τα σχέδια των (προσωρινών) ρυθμίσεων, εσάς σας ζητήθηκε τότε… αλλά και θα κληθείτε πάλι… να αναλάβετε την ευθύνη των όσων θανάτων προαναγγέλλουμε, των όσων μύριων κακών που θα ακολουθήσουν..…. ΧΩΡΙΣ τη λήψη πρόσθετων μέτρων…. ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ, ότι στο τέλος, θα μας κατανοήσετε, θα μας συμπαρασταθείτε, θα μας υπερασπιστείτε αλλά ΔΕ θα αφήσετε να γίνει πράξη αυτό το μελλοντικό έγκλημα… που πλέον δεν είναι και τόσο μελλοντικό……..
Έχετε ήδη αρνηθείνα επωμιστείτε αυτή την ευθύνη που ΔΕΝ σας αναλογεί…. στις 26/02/2013, στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Έχετε ήδη πιστέψει και αναγνωρίσει ότι … είναι πολύ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ η ευθύνη μιας απόφασης για τη διάπραξη ενός μελλοντικού εγκλήματος, ενός σχεδιασμού προχειρότητας με κόστος ανθρώπινες ζωές.
Εμείς θα συνεχίζουμε να παλεύουμε για να σας αποδείξουμε ότι έχουμε δίκαιο και θα προσπαθήσουμε να σας πείσουμε ΟΛΟΥΣ….
Υλοποιήστε … ΟΛΑ τα πρόσθετα μέτρα ……. για ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!
Σας περιμένουμε, στις 01 Φεβρουαρίου 2014, ημέρα Σάββατο, στις 11:00 π.μ. – 13:00 μ.μ., στον προαύλιο χώρο του 18ου Δημοτικού σχολείου, με όλη την καλή διάθεση να σας πείσουμε… για  τους λόγους που (εμμένουμε και επιμένουμε)…
Η πρότασή μας ήταν και παραμένει ΜΙΑ! Οι κόμβοι Κηπακίου και Δέλτα Καλαμπάκας κατασκευάζονται ταυτόχρονα, παραδίδονται ταυτόχρονα, εφαρμόζοντας τον αρχικό σχεδιασμό του Περιφερειακού Δακτυλίου με τις αναγκαίες πρόσθετες προβλέψεις και μέτρα που ΟΙ ΙΔΙΟΙ έχετε εισηγηθεί αλλά και ΕΜΕΙΣ έχουμε αιτηθεί, για την ασφάλεια και προστασία ΟΛΩΝ ΜΑΣ και ιδιαίτερα για την ασφαλή διέλευση των μαθητών του οικισμού Ρομά από τον κόμβο Κηπακίου προς και από το δημοτικό σχολείο.
Ευχαριστούμε για την εκ των προτέρων υποστήριξη.
Ο ΑΓΏΝΑΣ μας συνεχίζεται και σας θέλουμε ΟΛΟΥΣ συμπαραστάτη μας!!
Η Επιτροπή Αγώνα
Κηπακίου και Δέλτα Καλαμπάκας

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή