Συμπαράσταση της ΕΡΑ Θεσσαλίας σε δικαζόμενους συνδικαλιστές Reviewed by Momizat on . Οι παράνομα απολυμένοι και αγωνιζόμενοι δημοσιογράφοι του δικτύου Θεσσαλίας της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, δηλώνουμε τη συμπαράστασή μας στους δύο συναδέλφους και σ Οι παράνομα απολυμένοι και αγωνιζόμενοι δημοσιογράφοι του δικτύου Θεσσαλίας της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, δηλώνουμε τη συμπαράστασή μας στους δύο συναδέλφους και σ Rating: 0

Συμπαράσταση της ΕΡΑ Θεσσαλίας σε δικαζόμενους συνδικαλιστές

Συμπαράσταση της ΕΡΑ Θεσσαλίας σε δικαζόμενους συνδικαλιστές

Οι παράνομα απολυμένοι και αγωνιζόμενοι δημοσιογράφοι του δικτύου Θεσσαλίας της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, δηλώνουμε τη συμπαράστασή μας στους δύο συναδέλφους και συνοδοιπόρους στον αγώνα καθώς και στους ιδιοκτήτες δύο ηλεκτρονικών ΜΜΕ, που οδηγούνται στα Δικαστήρια την 1η Απριλίου, κατηγορούμενοι διότι υπερασπίστηκαν εργαζόμενους. Η δίωξη της αντιπροέδρου του Δ.Σ. και ενός μέλους του σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων είναι αποτέλεσμα μήνυσης για συκοφαντική δυσφήμηση την οποία υπέβαλαν δύο από τους τρεις, που υποστηρίζεται ότι στάθηκαν στο πλευρό εργοδότη, σε εργατική διαφορά, κόντρα σε εργαζόμενους, ενώ σε σχετική καταγγελία κατονομάστηκαν ως μέλη της Χρυσής Αυγής.

Είναι πρόσφατη ακόμη η καταγγελία που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της Λάρισας καθώς και σε τοπικά και αθηναϊκά ΜΜΕ για την απειλή που εκτόξευσε διευθυντής σούπερ μάρκετ σε εργαζομένους της επιχείρησης που παραβρέθηκαν στα δικαστήρια ως ένδειξη συμπαράστασης σε συναδέλφισσά τους, που διεκδικεί δεδουλευμένα προηγούμενων ετών. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο διευθυντής απείλησε με τον «μπαμπούλα» της Χρυσής Αυγής.

Οι αγωνιζόμενοι εργαζόμενοι της ΕΡΑ Τρικάλων, Λάρισας και Καρδίτσας στεκόμαστε στο πλευρό των δίκαιων εργατικών διεκδικήσεων και υποστηρίζουμε όσους αγωνίζονται γι’ αυτά. Ενωμένοι οφείλουμε να απαντήσουμε και να αντισταθούμε.

 

 

Αγωνιζόμενοι εργαζόμενοι ΕΡΑ

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας