Συμπαράσταση του ΣΥΡΙΖΑ σε δίκη μελών του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Reviewed by Momizat on . Την 1η του Απρίλη οδηγούνται στα Δικαστήρια κατηγορούμενοι η Αντιπρόεδρος του Δ.Σ και ένα μέλος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων, καθώς και οι ιδιο Την 1η του Απρίλη οδηγούνται στα Δικαστήρια κατηγορούμενοι η Αντιπρόεδρος του Δ.Σ και ένα μέλος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων, καθώς και οι ιδιο Rating: 0

Συμπαράσταση του ΣΥΡΙΖΑ σε δίκη μελών του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων

Συμπαράσταση του ΣΥΡΙΖΑ σε δίκη μελών του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων

Την 1η του Απρίλη οδηγούνται στα Δικαστήρια κατηγορούμενοι η Αντιπρόεδρος του Δ.Σ και ένα μέλος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων, καθώς και οι ιδιοκτήτες δύο ηλεκτρονικών ΜΜΕ τα οποία δημοσίευσαν την ανακοίνωση, με την οποία κατήγγειλαν εργοδοτικές αυθαιρεσίες και απόπειρα δημιουργίας κλίματος τρομοκρατίας σε χώρο εργασίας. Η δίωξη αυτή είναι αποτέλεσμα μήνυσης για συκοφαντική δυσφήμιση την οποία υπέβαλαν δύο από τους τρεις, που στάθηκαν στο πλευρό εργοδότη, σε εργατική διαφορά, κόντρα στους εργαζόμενους.

Επειδή το θέμα έχει και πολιτική διάσταση η Ν.Ε. Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τη συμπαράστασή της στα μέλη του Σωματείου και στους ιδιοκτήτες των ηλεκτρονικών ΜΜΕ που δημοσίευσαν τις σχετικές ανακοινώσεις.

 

Ν.Ε Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή