Συμπαράσταση Τσίγκα στις καθαρίστριες Reviewed by Momizat on . Με τον Αντιπεριφερειάρχη σε θέματα υγείας κ. Τσίγκα, συναντήθηκε αντιπροσωπεία των εργαζομένων στην υπηρεσία καθαριότητας του Νοσοκομείου Τρικάλων, οι οποίοι με Με τον Αντιπεριφερειάρχη σε θέματα υγείας κ. Τσίγκα, συναντήθηκε αντιπροσωπεία των εργαζομένων στην υπηρεσία καθαριότητας του Νοσοκομείου Τρικάλων, οι οποίοι με Rating: 0

Συμπαράσταση Τσίγκα στις καθαρίστριες

Συμπαράσταση Τσίγκα στις καθαρίστριες

Με τον Αντιπεριφερειάρχη σε θέματα υγείας κ. Τσίγκα, συναντήθηκε αντιπροσωπεία των εργαζομένων στην υπηρεσία καθαριότητας του Νοσοκομείου Τρικάλων, οι οποίοι μετέφεραν στον κ. Τσίγκα το αίτημα για άμεση αποζημίωση των δεδουλευμένων και την άρση των πρόσφατων απολύσεων.

 

Μεταξύ άλλων ο κ. Τσίγκας ανέφερε πως στην εποχή της υψηλής ανεργίας και την ύπαρξη εργαζομένων όπως οι καθαρίστριες στο νοσοκομείο Τρικάλων που αμείβονται με πολύ χαμηλούς μισθούς, το δικαίωμα της άμεσης αποζημίωσης της προσφερόμενης εργασίας είναι δίκαιο. Το δικαίωμα στην αξιοπρεπή εργασία και την τήρηση της νομοθετικής διαδικασίας είναι υποχρέωση όλων των εργοδοτών και τα ανωτέρω αποτελούν κατάχρηση της κοινωνίας μας. Οι εργαζόμενοι στην υπηρεσία καθαριότητας του Νοσοκομείου Τρικάλων έχουν την αμέριστη συμπαράσταση της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

 

Ο κ. Τσίγκας ανέφερε επίσης ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν για την επίλυση των δίκαιων αιτημάτων τους.

(Από την ΠΕ Τρικάλων)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή