Συμπαράταξη με το ΠΑΣΟΚ προκρίνει η ΔΗΜΑΡ Reviewed by Momizat on . Υπερψηφίστηκε από την Ε.Ε της ΔΗΜΑΡ η εκλογική συμπαράταξη με το ΠΑΣΟΚ μετά την σημερινή συνεδρίαση του οργάνου. Σύμφωνα με πληροφορίες 7 στελέχη της Ε.Ε ψήφισα Υπερψηφίστηκε από την Ε.Ε της ΔΗΜΑΡ η εκλογική συμπαράταξη με το ΠΑΣΟΚ μετά την σημερινή συνεδρίαση του οργάνου. Σύμφωνα με πληροφορίες 7 στελέχη της Ε.Ε ψήφισα Rating: 0

Συμπαράταξη με το ΠΑΣΟΚ προκρίνει η ΔΗΜΑΡ

Συμπαράταξη με το ΠΑΣΟΚ προκρίνει η ΔΗΜΑΡ

Υπερψηφίστηκε από την Ε.Ε της ΔΗΜΑΡ η εκλογική συμπαράταξη με το ΠΑΣΟΚ μετά την σημερινή συνεδρίαση του οργάνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες 7 στελέχη της Ε.Ε ψήφισαν υπερ της εκλογικής συμμαχίας, τέσσερα κατά και υπήρξε μία αποχή. Η τελική απόφαση θα ληφθεί στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής που θα γίνει αύριο Σάββατο.

Η συμφωνία περιλαμβάνει την κοινή εκλογική κάθοδο των δύο κομμάτων ως συνασπισμού κομμάτων υπό τον τίτλο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και από κάτω θα αναγράφονται τα ονόματα της ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ.

Η ΔΗΜΑΡ θα διατηρήσει την οργανωτική της αυτοτέλεια ενώ στο πλαίσιο της συμφωνίας ο Πρόεδρος του κόμματος Θ.Θεοχαρόπουλος θα τεθεί επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο επικρατείας ενώ πλειάδα στελεχών της ΔΗΜΑΡ θα είναι υποψήφιοι στα ψηφοδέλτια της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Οι τέσσερις αρνητικές ψήφοι στην Ε.Ε. ανήκουν σε στελέχη της επιρροής του Φ. Κουβέλη που έχουν υπερασπιστεί την γραμμή της στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή