Συμπαραστάτης στους εξωτερικούς φρουρούς φυλακών ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Θανάσης Λιούτας Reviewed by Momizat on . Με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης κ. Γιάννη Αναγνώστου συναντήθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θαν Με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης κ. Γιάννη Αναγνώστου συναντήθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θαν Rating: 0

Συμπαραστάτης στους εξωτερικούς φρουρούς φυλακών ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Θανάσης Λιούτας

Συμπαραστάτης στους εξωτερικούς φρουρούς φυλακών ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Θανάσης Λιούτας

Με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης κ. Γιάννη Αναγνώστου συναντήθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανάσης Λιούτας με τον οποίο είχε φιλική συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδερφοί του αλλά και τα καταστήματα κράτησης.

Ο κ. Λιούτας δήλωσε γνώστης των περισσοτέρων από τα προβλήματα αφού είναι προσωπικός φίλος με αρκετούς εξωτερικούς φρουρούς,  εξήρε το ρόλο των εξωτερικών φουρών  τόνισε ότι θα είναι αρωγός στην προσπάθειά τους και δεσμεύθηκε για συνεργασία με την Ομοσπονδία στα θέματα που αφορούν την ασφάλεια των καταστημάτων κράτησης και το Σωφρονιστικό Σύστημα γενικότερα, αλλά και τα ειδικότερα αιτήματα της, τα οποία χαρακτήρισε εύλογα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή