Συμπαραστεκόμαστε στους 2 αγωνιστές του κινήματος που διώκονται Reviewed by Momizat on . Συμπαραστεκόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις στα μέλη και στελέχη του σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων και μέλη της Αγωνιστικής Πρωτοβουλίας Ιδιωτικών Υπ Συμπαραστεκόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις στα μέλη και στελέχη του σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων και μέλη της Αγωνιστικής Πρωτοβουλίας Ιδιωτικών Υπ Rating: 0

Συμπαραστεκόμαστε στους 2 αγωνιστές του κινήματος που διώκονται

Συμπαραστεκόμαστε στους 2 αγωνιστές του κινήματος που διώκονται

Συμπαραστεκόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις στα μέλη και στελέχη του σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων και μέλη της Αγωνιστικής Πρωτοβουλίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων, τα οποία οδηγούνται σε δίκη την 1η Απρίλη, μετά από μήνυση 2 χρυσαυγιτών για συκοφαντική δυσφήμηση, διότι αποκάλυψαν με ανακοίνωση στον τύπο την αλήθεια για την καταπάτηση εργατικών δικαιωμάτων σε επιχείρηση στα Τρίκαλα και το ρόλο των χρυσαυγιτών που ήταν παρόντες και οι οποίοι στάθηκαν στο πλευρό του ιδιοκτήτη, απέναντι στους εργαζόμενους με σκοπό να τους τρομοκρατήσουν. Συμπαραστεκόμαστε επίσης στους ιδιοκτήτες των ηλεκτρονικών ΜΜΕ που διώκονται επειδή δημοσίευσαν, ως όφειλαν για την ενημέρωση του λαού, την εν λόγο ανακοίνωση.

Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια οι καπιταλιστές έχουν αποθρασυνθεί διότι νιώθουν ότι συνολικά το κράτος είναι στο πλευρό τους, όπως είναι η κυβέρνηση και η Τρόικα, σε βάρος των εργατών, τους οποίους εκμεταλλεύονται με κάθε δυνατό τρόπο παραβιάζοντας ότι έχει απομείνει στην εργατική νομοθεσία από τα κατακτημένα δικαιώματά τους. Στο πλευρό τους, αποδεδειγμένα πλέον, έχουν επίσης τους φασίστες, τους χρυσαυγίτες.

Περιποιεί τιμή για τους 2 αγωνιστές και την Αγωνιστική Πρωτοβουλία η πράξη της αποκάλυψης της αλήθειας όπως περιποιεί τιμή και η καταμήνυση τους από τους φασίστες.

Είμαστε βεβαιότατοι ότι, με την πλατιά στήριξη της ίδιας της εργατικής τάξης που απολαμβάνουν, η οποία εμπέδωσε σε μεγάλο βαθμό την χρησιμότητα της ενέργειας των 2 αγωνιστών και της Αγωνιστικής Πρωτοβουλίας, και με την ανίκητη δύναμη της αλήθειας, η αθώωσή τους θα είναι πανηγυρική και η νίκη του κινήματος κατά κράτος.

Συμφέρον της εργατικής τάξης είναι να εκδιώξει την κυβέρνηση Σαμαρά και κάθε καπιταλιστική κυβέρνηση και να εγκαθιδρύσει μια δική της, μια εργατική κυβέρνηση η οποία θα καταργήσει τους αντεργατικούς νόμους και τα μνημόνια, θα διαγράψει το δημόσιο χρέος και μαζί και τα χρέη των εργατικών νοικοκυριών, θα κρατικοποιήσει χωρίς αποζημίωση και με εργατικό έλεγχο τις τράπεζες, τους οργανισμούς κοινής ωφέλειας και τις μεγάλες επιχειρήσεις. Θα διαλύσει τις φασιστικές και ναζιστικές οργανώσεις και τους μηχανισμούς του κράτους οι οποίοι στρέφονται, φανερά ή μυστικά, ενάντια στο εργατικό και λαϊκό κίνημα, θα τιμωρήσει όλους όσους στράφηκαν και άσκησαν βία πάνω στο κίνημα.

Τα μέλη της οργάνωσής μας θα είναι παρόντα στην αίθουσα του δικαστηρίου την 1η του Απρίλη στο πλευρό των αγωνιστών, απέναντι στους φασίστες.

 

Τρίκαλα, 26/3/2014

Οβ Τρικάλων της κομμουνιστικής οργάνωσης ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή