Συμφωνία σε ένα πρόγραμμα- γέφυρα Reviewed by Momizat on . Αρχικός στόχος της κυβέρνησης είναι η συμφωνία σε ένα πρόγραμμα- γέφυρα που θα διασφαλίσει τις χρηματοδοτικές ανάγκες του δημοσίου μέχρι τη σύναψη οριστικής συμ Αρχικός στόχος της κυβέρνησης είναι η συμφωνία σε ένα πρόγραμμα- γέφυρα που θα διασφαλίσει τις χρηματοδοτικές ανάγκες του δημοσίου μέχρι τη σύναψη οριστικής συμ Rating: 0

Συμφωνία σε ένα πρόγραμμα- γέφυρα

Simorelis

Αρχικός στόχος της κυβέρνησης είναι η συμφωνία σε ένα πρόγραμμα- γέφυρα που θα διασφαλίσει τις χρηματοδοτικές ανάγκες του δημοσίου μέχρι τη σύναψη οριστικής συμφωνίας με τους εταίρους. Είναι ένα πρόγραμμα- γέφυρα για το πέρασμα από τα μνημόνια σε μια νέα συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και δανειστών.
Η διαπραγμάτευση προμηνύεται σκληρή, ενδεικτικό ωστόσο της καλής προετοιμασίας της ελληνικής πλευράς είναι ότι θα προτείνει στα άλλα κράτη της ευρωζώνης και της Ε.Ε μια λύση αφού δε θα χρειαστεί να επιβαρυνθούν στο ελάχιστο οι Ευρωπαίοι φορολογούμενοι. Αυτό που ζητάμε από τους εταίρους μας είναι μια ενδιάμεση συμφωνία μέχρι το Μάιο οπότε θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε τις τελικές μας προτάσεις.

Χρήστος Σιμορέλης

Βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή