Συνάντηση αντιπροσωπειών της ΔΗΜΑΡ και της Κοινωνικής Συμφωνίας Reviewed by Momizat on . Συνάντηση αντιπροσωπειών της ΔΗΜΑΡ και της Κοινωνικής Συμφωνίας πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας στην Αγίου Κωνσταντίνου. Η συνάντηση πραγματοποιή Συνάντηση αντιπροσωπειών της ΔΗΜΑΡ και της Κοινωνικής Συμφωνίας πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας στην Αγίου Κωνσταντίνου. Η συνάντηση πραγματοποιή Rating: 0

Συνάντηση αντιπροσωπειών της ΔΗΜΑΡ και της Κοινωνικής Συμφωνίας

Συνάντηση αντιπροσωπειών της ΔΗΜΑΡ και της Κοινωνικής Συμφωνίας

Συνάντηση αντιπροσωπειών της ΔΗΜΑΡ και της Κοινωνικής Συμφωνίας πραγματοποιήθηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας στην Αγίου Κωνσταντίνου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της ΔΗΜΑΡ για τον διάλογο και τη συνεργασία των δυνάμεων που κινούνται στον χώρο της κεντροαριστεράς.

Στη συνάντηση τονίστηκε ότι ο διάλογος είναι απαραίτητος ανάμεσα στις προοδευτικές, αριστερές, σοσιαλιστικές και οικολογικές δυνάμεις για την επεξεργασία προγραμματικών θέσεων και σημείων, όπως αυτά που τέθηκαν στην επιστολή του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη. Συμφωνήθηκε να συνεχισθεί ο διάλογος με στόχο τη συγκρότηση μίας ευρύτερης προοδευτικής συμπαράταξης.

Εκ μέρους της ΔΗΜΑΡ στη συνάντηση συμμετείχαν οι Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής και Δημήτρης Αναγνωστάκης, Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και από την Κοινωνική Συμφωνία οι Νικήτας Κανάκης, Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής και τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου, Σοφία Πανδή και Φρόσω Σταυράκη.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή