Συνάντηση Βασίλη Γιαγιάκου με τον Γ.Γ. Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Reviewed by Momizat on . Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κος Βασίλης Γιαγιάκος συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα κο Γιώργο Φλωρέντη στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινω Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κος Βασίλης Γιαγιάκος συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα κο Γιώργο Φλωρέντη στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινω Rating: 0

Συνάντηση Βασίλη Γιαγιάκου με τον Γ.Γ. Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης

Συνάντηση Βασίλη Γιαγιάκου με τον Γ.Γ. Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κος Βασίλης Γιαγιάκος συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα κο Γιώργο Φλωρέντη στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.

Κατά τη διάρκεια της επαφής, ο κος Γιαγιάκος παρουσίασε το έργο του Επιμελητηρίου για τη διασύνδεση της Ομογενειακής επιχειρηματικότητας μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής στο portal του Επιμελητηρίου και τα πολλαπλασιαστικά οφέλη που μπορούν να προκύψουν μέσω αυτής για την ανάπτυξη επιχειρηματικών συνεργασιών με τους Έλληνες της διασποράς.

Στη συνέχεια επεκτάθηκε στην επιτακτική ανάγκη εξεύρεσης πόρων για την υποστήριξη και συνεχή ανατροφοδότηση αυτού του δυναμικού εργαλείου που ήδη λειτουργεί σε πιλοτική φάση.

Ο κος Φλωρέντης από την πλευρά του, έδειξε έντονο ενδιαφέρον για τη ψηφιακή στρατηγική που ακολουθεί το Επιμελητήριο Τρικάλων, κατανοώντας πλήρως τα οφέλη που μπορούν να προκύψουν μέσω της δικτύωσης της ομογενειακής επιχειρηματικότητας. Δεσμεύτηκε δε ότι θα είναι αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια και θα προβεί σε καθορισμό κοινής συνάντησης με τον Αν. Υπουργό Οικονομίας & Ανάπτυξης κο Αλέξη Χαρίτση, προκειμένου να δρομολογηθεί η δυνατότητα χρηματοδότησης αυτού του σημαντικού εγχειρήματος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή