Συνάντηση για τις φυλακές στο υπ. Δικαιοσύνης Reviewed by Momizat on . Πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη 10 Δεκεμβρίου, σύσκεψη στο γραφείο του Υπουργού Δικαιοσύνης με αντικείμενο τα καταστήματα κράτησης. Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκτός τ Πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη 10 Δεκεμβρίου, σύσκεψη στο γραφείο του Υπουργού Δικαιοσύνης με αντικείμενο τα καταστήματα κράτησης. Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκτός τ Rating: 0

Συνάντηση για τις φυλακές στο υπ. Δικαιοσύνης

Συνάντηση για τις φυλακές στο υπ. Δικαιοσύνης

Πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη 10 Δεκεμβρίου, σύσκεψη στο γραφείο του Υπουργού Δικαιοσύνης με αντικείμενο τα καταστήματα κράτησης.

fylakesΣτη σύσκεψη συμμετείχαν εκτός του Υπουργού Δικαιοσύνης, κ. Χαράλαμπου Αθανασίου, ο βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εξωτερικών φρουρών κος  Ιωάννης Αναγνώστου, μέλη του Προεδρείου της Ομοσπονδίας των Εξωτερικών φρουρών καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ασφάλεια των καταστημάτων κράτησης, τις ελλείψεις σε ιατρικό – νοσηλευτικό προσωπικό για την περίθαλψη των ασθενών κρατουμένων, τις αποζημιώσεις της νυχτερινής εργασίας και της εργασίας κατά τις αργίες των υπαλλήλων, θέματα εξοπλισμού της εξωτερικής φρουράς καθώς και η στελέχωση των καταστημάτων κράτησης με προσωπικό μέσω τις κινητικότητας των δημοτικών αστυνομικών που βρίσκεται στην τελική φάση.

                                               

Από το Πολιτικό Γραφείο   

Μιχάλη Ταμήλου

Βουλευτή Ν.Δ. Τρικάλων

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή