Συνάντηση Θεσσαλών Αποδήμων στη Ζυρίχη Reviewed by Momizat on .   Η Θεσσαλική Νεολαία Ευρώπης είναι η καρδιά και η ψυχή της Ομοσπονδίας μας!   Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης κ. Διαμαντής Γκί   Η Θεσσαλική Νεολαία Ευρώπης είναι η καρδιά και η ψυχή της Ομοσπονδίας μας!   Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης κ. Διαμαντής Γκί Rating: 0

Συνάντηση Θεσσαλών Αποδήμων στη Ζυρίχη

Συνάντηση Θεσσαλών Αποδήμων στη Ζυρίχη

 

Η Θεσσαλική Νεολαία Ευρώπης είναι η καρδιά και η ψυχή της Ομοσπονδίας μας!

 

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης κ. Διαμαντής Γκίκας επισκέφτηκε στις 17 Μαρτίου 2014 το Θεσσαλικό Σύλλογο Ελβετίας στην Ζυρίχη. Συγκεκριμένα είχε συνάντηση με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Θεσσαλικού Συλλόγου Ζυρίχης κ. Βασίλειο Χουχουρέλο από την Βλαχάβα Καλαμπάκας και με τον κ. Θωμά Καραμπίλη από την Αγ. Παρασκευή Καλαμπάκας.

 

Η συζήτηση υπήρξε εξαιρετικά εποικοδομητική και κύριο θέμα αυτής ήταν η πρόταση του Θεσσαλικού Συλλόγου Ελβετίας να φιλοξενήσει το επόμενο συνέδριο της Θεσσαλικής Νεολαίας Ευρώπης στα πανέμορφα βουνά της Ελβετίας (St. Moritz ή Davos). Ο κ. Χουχουρέλος τόνισε στην συζήτηση ότι η καρδιά και η ψυχή της Ομοσπονδίας είναι η Θεσσαλική Νεολαία Ευρώπης και ότι πρέπει να της δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα!

 

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Διαμαντής Γκίκας χάρηκε για την πρόταση την οποία είπε ότι θα μεταφέρει στον Πρόεδρο της Θεσσαλικής Νεολαίας Ευρώπης κ. Ιωάννη Βόμπρα στην επόμενη Γενική Συνέλευση της Θεσσαλικής Νεολαίας Ευρώπης, η οποία σημειώνεται θα διεξαχθεί την ίδια μέρα με το 10ο Φεστιβάλ Θεσσαλών Ευρώπης στη Κολωνία στις 22 Μαρτίου.

 

Ο κ. Γκίκας επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ότι «Η Θεσσαλική Νεολαία Ευρώπης, που ιδρύθηκε σχεδόν ταυτόχρονα με την Ομοσπονδία Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης πριν από δέκα χρόνια, είναι άξια πολλών συγχαρητηρίων για την διατήρηση της Θεσσαλικής μας ταυτότητας και συνέχιση της παράδοσης μας.»

 

 

 

 

    Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο Πρόεδρος                  Ο Α’  Γραμματέας

 

Διαμαντής Γκίκας           Ιωάννης Κίτσιος

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας