Συνάντηση Λάππα – Κορκίδη για τους μικρομεσαίους Reviewed by Momizat on . Το Δήμαρχο Τρικκαίων, κ. Χρήστο Λάππα, επισκέφθηκε, σήμερα, στο γραφείο του, ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (Ε.Σ.Ε.Ε.), κ. Βασίλης Κορ Το Δήμαρχο Τρικκαίων, κ. Χρήστο Λάππα, επισκέφθηκε, σήμερα, στο γραφείο του, ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (Ε.Σ.Ε.Ε.), κ. Βασίλης Κορ Rating: 0

Συνάντηση Λάππα – Κορκίδη για τους μικρομεσαίους

Συνάντηση Λάππα – Κορκίδη για τους μικρομεσαίους

Το Δήμαρχο Τρικκαίων, κ. Χρήστο Λάππα, επισκέφθηκε, σήμερα, στο γραφείο του, ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (Ε.Σ.Ε.Ε.), κ. Βασίλης Κορκίδης. Ο κ. Β.Κορκίδης, αφού συνεχάρει  το Δήμαρχο για τις πρωτοβουλίες του Δήμου υπέρ της ενίσχυσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και της επιχειρηματικότητας γενικότερα, αναφέρθηκε στο Μύλο των Ξωτικών και την υπεραξία που αυτός ο θεσμός έχει προσδώσει στην πόλη των Τρικάλων .

Στη συνέχεια, οι δύο άνδρες αντάλλαξαν απόψεις για το επιχειρηματικό γίγνεσθαι, τις συνέπειες της κρίσης και πως αυτή αγγίζει όλους μας. Ο Δήμαρχος Τρικκαίων έκανε λόγο για τις δράσεις που οφείλει να κάνει ένας σύγχρονος ευρωπαϊκός Δήμος, προκειμένου να ενισχύσει την επιχειρηματικότητα. Σταθερή άποψη του Δημάρχου είναι ότι μέσω της υγιούς επιχειρηματικότητας κερδίζουν όλοι  οι πολίτες, οι επιχειρήσεις και ο Δήμος.

(Από τον Δήμο Τρικκαίων)

lappas-kork1

Αφήστε το σχόλιο σας