Συνάντηση Λάππα – ξενοδόχων για τον τουρισμό Reviewed by Momizat on . Τον Δήμαρχο Τρικκαίων, κ. Χρήστο Λάππα, επισκέφτηκε την Πέμπτη 3 Απριλίου 2014, το Δ.Σ. της «Ένωσης Ξενοδόχων της πόλης των Τρικάλων και του ορεινού όγκου του ν Τον Δήμαρχο Τρικκαίων, κ. Χρήστο Λάππα, επισκέφτηκε την Πέμπτη 3 Απριλίου 2014, το Δ.Σ. της «Ένωσης Ξενοδόχων της πόλης των Τρικάλων και του ορεινού όγκου του ν Rating: 0

Συνάντηση Λάππα – ξενοδόχων για τον τουρισμό

Συνάντηση Λάππα – ξενοδόχων για τον τουρισμό

Τον Δήμαρχο Τρικκαίων, κ. Χρήστο Λάππα, επισκέφτηκε την Πέμπτη 3 Απριλίου 2014, το Δ.Σ. της «Ένωσης Ξενοδόχων της πόλης των Τρικάλων και του ορεινού όγκου του νομού». Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε πνεύμα συνεργασίας, κοινών στόχων και ταύτισης απόψεων στα περισσότερα θέματα.

Τα μέλη της Ένωσης ευχαρίστησαν το Δήμαρχο για την πετυχημένη πρωτοβουλία του «Μύλου των Ξωτικών», που αποτελεί πλέον θεσμό για την πόλη των Τρικάλων. Με βάση την πετυχημένη αυτή εκδήλωση, τόσο για την Ένωση όσο και για το Νομό Τρικάλων, ο Δήμαρχος ανέπτυξε τον σχεδιασμό του για μία σειρά εκδηλώσεων με κέντρο το «Μουσείο Τσιτσάνη» και το χώρο των παλαιών φυλακών, καθώς και τη θέση του για τη συνολική τουριστική ανάπτυξη όλου του Νομού, με κέντρο τα συγκριτικά πλεονεκτήματα αυτού -Μετέωρα και ορεινός όγκος-, μέσω των πρωτοποριακών προγραμμάτων της «e-Τrikala», που αναπτύσσονται τα τελευταία χρόνια.

Η εποικοδομητική συζήτηση που έγινε, αποτελεί τη βάση και την αρχή μιας προοπτικής συνεργασίας με όλους τους φορείς του νομού, με στόχο τη δημιουργία ενός ενιαίου φορέα για τον Τουρισμό, που θα διεκδικήσει για την ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων  τη θέση που της αξίζει στον τουριστικό χάρτη της χώρας.

Η επόμενη συνάντηση, στην οποία θα συμμετέχουν όλοι οι αρμόδιοι φορείς, συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 9/4/2014, σε χώρο που θα ανακοινωθεί.

(Από τον Δήμο Τρικκαίων)

Αφήστε το σχόλιο σας