"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

20.4 C
Trikala

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη είχε ο Μικέλης Χατζηγάκης

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Οι δυο άντρες είχαν μακρά συνομιλία για τις πολιτικές εξελίξεις και κυρίως για όσα συμβαίνουν στο χώρο της οικονομία, ενώ η συζήτηση επεκτάθηκε και σε τοπικά ζητήματα αλλά και σε θέματα αγροτικής πολιτικής.

Το κλίμα ήταν εγκάρδιο, άλλωστε ο Μικέλης έχει συνεργαστεί μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στα πλαίσια της κατάρτισης του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ, ενώ ο πατέρας του, Σωτήρης, συνδέεται με μακρά φιλία και αμοιβαία εκτίμηση με τον πατριάρχη της οικογένειας Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Ο Μικέλης εξέφρασε και προς τον πρόεδρο του κόμματος την αισιοδοξία του για επικράτηση στις ερχόμενες εθνικές εκλογές, όποτε κι αν γίνουν, ενώ σε κάθε ευκαιρία τονίζει ότι «η εκλογική νίκη  θα σφραγίσει τη νέα πορεία του κόμματος που έχει βασικές κατευθυντήριες γραμμές την ανάπτυξη, την αλληλεγγύη και την αξιοκρατία. Αξίες, δηλαδή, που αποτελούν το Α και το Ω του Κυριάκου Μητσοτάκη».

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όταν θα γυρίσει από το Χάρβαρντ, θα δούμε ένα σύγχρονο πολιτικο, γεμάτο γνώση και όρεξη,
    για προσφορά στην πολιτική της Ελλάδας.Ανυπομονουμε!

  2. Όλα καλά!
    Αλλά δεν υπήρχε μια πρόσφατη φωτογραφία από τη συγκεκριμένη συνάντηση να πιστεψουν και οι πιο δυσπιστοι ότι πράγματι υπήρξε συνάντηση οντοτήτων κι όχι πνευμάτων;
    Αυτή η φωτογραφία είναι από την προεκλογική εκστρατεία του Κυριάκου Μητσοτακη για τη ηγεσία της Ν.Δ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης