Συνάντηση με τον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη είχε ο Μικέλης Χατζηγάκης Reviewed by Momizat on .   Οι δυο άντρες είχαν μακρά συνομιλία για τις πολιτικές εξελίξεις και κυρίως για όσα συμβαίνουν στο χώρο της οικονομία, ενώ η συζήτηση επεκτάθηκε και σε το   Οι δυο άντρες είχαν μακρά συνομιλία για τις πολιτικές εξελίξεις και κυρίως για όσα συμβαίνουν στο χώρο της οικονομία, ενώ η συζήτηση επεκτάθηκε και σε το Rating: 0

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη είχε ο Μικέλης Χατζηγάκης

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη είχε ο Μικέλης Χατζηγάκης

 

Οι δυο άντρες είχαν μακρά συνομιλία για τις πολιτικές εξελίξεις και κυρίως για όσα συμβαίνουν στο χώρο της οικονομία, ενώ η συζήτηση επεκτάθηκε και σε τοπικά ζητήματα αλλά και σε θέματα αγροτικής πολιτικής.

Το κλίμα ήταν εγκάρδιο, άλλωστε ο Μικέλης έχει συνεργαστεί μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στα πλαίσια της κατάρτισης του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ, ενώ ο πατέρας του, Σωτήρης, συνδέεται με μακρά φιλία και αμοιβαία εκτίμηση με τον πατριάρχη της οικογένειας Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Ο Μικέλης εξέφρασε και προς τον πρόεδρο του κόμματος την αισιοδοξία του για επικράτηση στις ερχόμενες εθνικές εκλογές, όποτε κι αν γίνουν, ενώ σε κάθε ευκαιρία τονίζει ότι «η εκλογική νίκη  θα σφραγίσει τη νέα πορεία του κόμματος που έχει βασικές κατευθυντήριες γραμμές την ανάπτυξη, την αλληλεγγύη και την αξιοκρατία. Αξίες, δηλαδή, που αποτελούν το Α και το Ω του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Σχόλια (7)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή