Συνάντηση Μιχαλάκη – ηλεκτρολόγων για τις άδειες Reviewed by Momizat on . Με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Νομού Τρικάλων, παρουσία του Διευθυντή Ανάπτυξης κ. Αθανασίου, συναντήθηκε την Πέμπτη 13-03-2014, ο Αντιπε Με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Νομού Τρικάλων, παρουσία του Διευθυντή Ανάπτυξης κ. Αθανασίου, συναντήθηκε την Πέμπτη 13-03-2014, ο Αντιπε Rating: 0

Συνάντηση Μιχαλάκη – ηλεκτρολόγων για τις άδειες

Συνάντηση Μιχαλάκη – ηλεκτρολόγων για τις άδειες

Με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Νομού Τρικάλων, παρουσία του Διευθυντή Ανάπτυξης κ. Αθανασίου, συναντήθηκε την Πέμπτη 13-03-2014, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης.

Μοναδικό θέμα συζήτησης η ανανέωση αδειών, μια διαδικασία η οποία περνά από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, με τον κ. Μιχαλάκη να δηλώνει ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες της Π.Ε. Τρικάλων σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και την Περιφέρεια Θεσσαλίας θα προχωρήσουν τάχιστα στην ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και τη σχετική Υπουργική Απόφαση αναδιαρθρώνονται οι κατηγορίες των επαγγελμάτων και γίνεται αντικατάσταση των παλιών βιβλιαρίων – αδειών με νέες άδειες. Είναι μια διαδικασία που γίνεται σε συνεννόηση με τον Σύνδεσμο Ηλεκτρολόγων και το Τμήμα Επαγγέλματος ούτως ώστε οι ηλεκτρολόγοι να έχουν επικυροποιημένα όλα τα στοιχεία, βιβλιάρια – άδειες προκειμένου να μπορέσουν να εξασκήσουν το επάγγελμα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή