Συνάντηση Πανθεσσαλικής Στέγης με την αντιπεριφερειάρχη Αττικής κ. Λιλίκα Βασιλάκου Reviewed by Momizat on . Συνάντηση πραγματοποίησε η «Πανθεσσαλική Στέγη» με την συμπατριώτισσα, Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών της Περιφέρειας Αττικής, κ. Λιλίκα Βασιλάκου, όπου συζητήθη Συνάντηση πραγματοποίησε η «Πανθεσσαλική Στέγη» με την συμπατριώτισσα, Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών της Περιφέρειας Αττικής, κ. Λιλίκα Βασιλάκου, όπου συζητήθη Rating: 0

Συνάντηση Πανθεσσαλικής Στέγης με την αντιπεριφερειάρχη Αττικής κ. Λιλίκα Βασιλάκου

Συνάντηση Πανθεσσαλικής Στέγης με την αντιπεριφερειάρχη Αττικής κ. Λιλίκα Βασιλάκου

Συνάντηση πραγματοποίησε η «Πανθεσσαλική Στέγη» με την συμπατριώτισσα, Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών της Περιφέρειας Αττικής, κ. Λιλίκα Βασιλάκου, όπου συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας του φορέα με την Περιφέρεια.

Ιδιαίτερα μεταφέρθηκε αίτημα για την στήριξη πραγματοποίησης μιας εκδήλωσης για  την Θεσσαλία, όπου θα αναδειχτεί η συμβολή της στο πολιτιστικό,  κοινωνικό και οικονομικό γίγνεσθαι της σύγχρονης Ελλάδας.

stegi1Η Αντιπεριφερειάρχης ήταν θετική καθώς είναι πάγια πολιτική της Περιφέρειας Αττικής να στηρίζει φορείς, που δραστηριοποιούνται στα όρια της, εκπροσωπώντας περιφέρειες της ελληνικής επικράτειας, για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων, που αναδεικνύουν τα τοπικά, υπερτοπικά και πανελλήνια χαρακτηριστικά τους.

Η πρόταση αναμένεται να λάβει  την τελική της μορφή μετά τις εορτές του νέου έτους και η πραγματοποίηση της εκδήλωσης προγραμματίζεται για τον Μάρτιο.

Στην συνάντηση εκπροσώπησαν την Πανθεσσαλική Στέγη ο πρόεδρος  κ. Στέφανος Κούτρας, ο γενικός γραμματέας κ. Ηλίας Ντούβλης και η έφορος μελετών – προγραμματισμού και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και γραφείου τύπου κ. Θεοδώρα Τσιτσιπά.

Για το Δ.Σ. της Πανθεσσαλικής Στέγης

Θεοδώρα Τσιτσιπά

Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

 

Αφήστε το σχόλιο σας