Συνάντηση πρώην συμβασιούχων Δήμου Τρικκαίων με βουλευτες Σύριζα Reviewed by Momizat on . Συνάντηση με τους τοπικούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, είχαν σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία του κόμματος, οι πρώην απολυμένοι συμβασιούχοι του Δήμου, ύστερα από δική Συνάντηση με τους τοπικούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, είχαν σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία του κόμματος, οι πρώην απολυμένοι συμβασιούχοι του Δήμου, ύστερα από δική Rating: 0

Συνάντηση πρώην συμβασιούχων Δήμου Τρικκαίων με βουλευτες Σύριζα

simvasioyxoi  a

Συνάντηση με τους τοπικούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, είχαν σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία του κόμματος, οι πρώην απολυμένοι συμβασιούχοι του Δήμου, ύστερα από δική τους πρωτοβουλία.

Στη συνάντηση επικράτησε πολύ καλό κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών και οι πρώην συμβασιούχοι βλέποντας πως η νέα κυβέρνηση βλέπει με άλλο μάτι τις εργασιακές σχέσεις και τα εργασιακά δικαιώματα, έθεσαν στους βουλευτές όλο το ζήτημα με όποιες εξελίξεις προέκυψαν τα 4,5 τελευταία χρόνια που βρίσκονται εκτός δουλειάς.
Simvasioyxoi
Ζήτησαν να υπάρξει επαναπρόσληψή τους ή αυξημένη μοριοδότησή τους λόγω μακροχρόνιας ανεργίας, επιβαρυμένων οικονομικών συνθηκών και πολύτιμης πολύχρονης εμπειρίας και προσφοράς τους για μελλοντικές προκηρύξεις για Δήμους και Δημόσιο τομέα. Θεώρησαν πέρα για πέρα άδικη την απόλυσή τους ύστερα από πολλά χρόνια εργασίας ο καθένας και πρόσθεσαν πως η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων τους, ακόμη και σήμερα είναι χωρίς δουλειά. Να σημειώσουμε πως 270 περίπου ήταν οι πρώην εργαζόμενοι στο Δήμο, που από 1/1/2011 έμειναν χωρίς δουλειά.

Από την πλευρά τους οι 3 βουλευτές αφού ενημερώθηκαν, εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους και δεσμεύθηκαν να βοηθήσουν με τις όποιες δυνάμεις τους ,τα δίκαια αιτήματα των πρώην συμβασιούχων. Συμφώνησαν να παραδοθεί άμεσα στον αρμόδιο Υπουργό κ. Κατρούγκαλο ένα υπόμνημα και σε επόμενη φάση στο άμεσο μέλλον, να γίνει και μια συνάντηση όλων μαζί (Υπουργού, βουλευτών & πρώην συμβασιούχων),στο γραφείο του πρώτου στην Αθήνα, ώστε να εξευρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση.

Εξετάζεται επίσης για τις επόμενες μέρες και μια συνάντηση των πρώην συμβασιούχων και με τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, όπου θα τεθούν εκ νέου τα αιτήματα της σημερινής συνάντησης όπως και το θέμα της ολικής αποπληρωμής περίπου 10 συναδέλφων, στους οποίους ο Δήμος ακόμη οφείλει δεδουλευμένα.

Αφήστε το σχόλιο σας